HDZ-ova Nikolina Andačić fiktivno prijavljena kod roditelja?!

Iako još uvijek nije službeno počela kampanja i do svibanjskih izbora ima još koji mjesec, stranke su započele s predstavljanjem kandidata.

Na proslavi makarskog HDZ – a u hotelu ” Meteor ” pojavila se i kandidatkinja vrgoračkog HDZ – a, Nikolina Andačić. Naravno, sve su zabilježili blicevi fotoaparata, pa se tako Nikolina naslikavala s Plenkovićem i Krstičevićem. Prije same utrke za gradonačelnicu, po svemu sudeći vrgorački HDZ će potrest skandal vezan za Nikolinu. Kako doznajemo iz pouzdanih izvora, Nikolina je udata u mjesto Otrići koje se nalazi u općini Pojezerje. Njena obitelj živi na Dugim Njivama, koji pripadaju općini Vrgorac. Kako doznajemo Nikolina je prijavljena kod oca, a prema zakonu treba biti najmanje prijavljena pola godine da bi mogao uopće biti kandidat neke općine. Mjesecima se iz Vrgorca brišu fiktivni birači, pa je samo pitanje kako im je Nikolina promakla.

1 KOMENTAR

  1. Župane lipo te je viditi sa mladim ženama pa to ti dobro stoji i bez straha samo naprijed i imaš lipe uspomene iz hotela Katetina iz Dugopolja.Bravo Zlatko!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here