Hloverka Novak Srzić kritizira kapetana Mitu, pa je zasuli negativnim komentarima

Nakon što je kapetan Mito Mravičić na svom brodu “Makarski Jadran” ispisao parole/poruke premijeru Andreju Plenkoviću, u Makarskoj se zahuktala rasprava na društvenim mrežama

Postupak Mite Mravičića naišao je na veliko odobravanje žitelja Makarske koji mu daju otvorenu podršku, no ima i onih koji ne simpatiziraju takvo javno komuniciranje. Među njima je i HSLS-ovka Hloverka Novak Srzić, direktorica Turističke zajednice grada Makarske koja je Mitin postupak ovako komentirala: ” Bravoooo…može još koji transparent kojim bi se zasnenili postupci u kojem je roštilj u Makarskoj jači i od Vlade i svih zakona…poštujem dugogodišnju taktiku i strategiju stvaranja dugogodišnjeg makarskog nereda na našoj rivi i uz to postati legendom …čestitke”.

Odgovorili su joj administratori FaceBook stranice “Dnevna doza makarskog nereda” što Hloverki Novak Srzić nije bilo po volji te je pozvala administratore da se uživo suoče i tvrdi da je njihov tekst utuživ…

17 KOMENTARI

 1. MILA MAJKO,JE SREDILA MAKRSKO LJETO..A PARE NESTAJU… BOJI SE DA JE MITO NEBI POZVA NA VEČERU,NEBI SE MOGLA NA BUBIT…MALO JOJ SE OČE…😅🤣😂

 2. Koja glupača, pa šta ona misli di je, u Nici??? bilo bi joj bolje da šuti i zavuče se u mišju rupu iz koje nikad nije tribala ni izlazit! FUJJJ

 3. lako je kritizirati zašto sebe ne kritizira kako je i ona članice bande i lopova na čelu sa Brkanom Vranješom i drugim i uredno diže ruku….

 4. Riba smrdi od glave, načelnik (ne gradonačelnik-jer je on za vodit selo kao što je Olovo) je preženca, a druga dva pokemone ne treba ni spominjat.
  Abela Židić, ivn Kotarac, i da ne nabrajam, njih očistite i maknite pa razmišljate o Miri, o Sanji KIČ i onoj instalaciji na Sv. PETRU.

 5. Mito se potukao sa gostom ,iz Poljske ,počeo tuču na brodu završio po rivi,nakon toga mu je došla inspekcija. Zar treba i to opraštati i dozvoljavati.
  Nije mu mjesto na rivi da roštilja.Pitajte recepciju hotela Biokovo što im gosti pišu u knjigu žalbe.
  Hloverka ,također nema razloga da se uopće javlja. Postavljena je na mjesto direktorice samo po političkom ključu .Ona je elementartna nepogoda za Makarsku i turizam . Nikad ne zaboraviti da su osobe kao Hloverka opasne za okolinu.
  Mito i njegov brod isti je drek kao kiosci koje je postavio otac od Hloverke u Donjoj luci.
  Hoćemo pravnu državu .Krenite od susjeda ne od mene !!!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here