Hloverka Novak Srzić protiv izgradnje bolnice u Zagvozdu na štetu Makarske

Ministar zdravstva Milan Kujundžić prije nekoliko tjedana najavio je prilikom svog boravka u Makarskoj izgradnju dnevne bolnice u Zagvozdu na što nisu reagirali njegovi stranački kolege iz makarskog HDZ-a.

U međuvremenu stižu najave kako će već od jeseni krenuti projekt dnevne bolnice u Zagvozdu dok u Makarskoj Dom zdravlja propada.
Za sada je jedina javno reagirala Hloverka Novak Srzić, kandidatkinja za gradonačelnicu Makarske procjenjujući takve inicijative sumanutima.
– Nadam se da ce Božja providnost pomoći našem Premijeru da na vrijeme zaustavi ministra Kujundžića i sumanutu ideju o izgradnji njegove zavičajne bolnice u Zagvozdu.Vjerujem da ce tomu pripomoći i premijerov ujak kao nova HDZ -ova uzdanica koji je barem do sada podržavao projekt Doma zdravlja u našem gradu. Dr. Kujundžiću bi bilo bolje da se pozabavi nagomilanim dugovima u zdravstvu. Kao Makarka i kandidatkinja za gradonačelnicu sigurno ću učiniti sve da se prestane Makarska ovako brutalno zaobilaziti i zanemarivati kao grad i turističko središte.Trebamo se svi zajedno boriti protiv takvih i sličnih inicijativa, ma iz koje god stranke dolazile, jer i meni i svima nama na prvom mjestu treba biti Makarska!, napisala je na svom FaceBook profilu Hloverka Novak Srzić.

12 KOMENTARI

  1. Bolnica u Zagvozdu 15 min od Makarske je.odlicno.rjesenje za Makarsku Imotski Vrgorac a u Makarskoj ostaje Dom zdravlja što mnogi namjerno brkaju…Puno bliže nego Split

  2. Ne sakrijite se iza lažnog nacionalizma. Prvi doktor za Dalmaciju bio je dr.Juraković, koji je u Austriji završio medicinu. Sve što smo imali su nam ukinuli, od taozvanog osamostalenja RH. Tužno i žalosno.

    • nije se rodio još niti jedan doktor psihijatar koji može pomoci Maji Mileti . Medicina nema lijeka za kleptomanke ,pokvarenjake ,lažljivce . Na nesrecu ni Svevišnji nema lijeka za nju .

  3. Zagvozd zasluzuje bolnicu i radna njesta makarski dom zdravlja se raspada niko ne ulaze a puno se vlasti promjenilo e sad se drzimo one izreke nema veze sto je moja krava krepala bitno je da i tvoja krepa

  4. Majo….ne krijem se iza laznog nacionalizma…Komunisti su mi napunili grobove…Tebe jako cijenim i tvoju borbu za pravdu ali brkaš pojmove Bolnica i Dom zdravlja …Bolnica u Zagvozdu bi bila 45 km i 50 minuta bliža Makarskoj od Splitskih firula…a makarski Dom zdravlja dovest u vrhunsku funkciju nasljednika Jurakovica Petkovica Mice Marinovica Fiaminija Morovicke itd.

  5. Ništ od nje. Niš ne nudi. Hoće li tako i kad bude gradonačelnik. Govorit ne valja ovo ono. Ona kao HDZov produkat na ovim izborima ponaša se ko HDZ ovac. Reklamira šta će HDZ radit. A ona ne nudi ništa. Ništa još nije ponudila građanima. Ne mislim na ona dva spobzora….

  6. Danas, je zahvaljujući Hloverki Novak Srzić, u posjet zgrade DZ Makarska, došla ekipa : Ministar Kujunđić, župan na odlasku Žervanja i onaj dr Petric,i kojemu je bojenje fasade investicija u zdrastvu., te predsjedni HDZ-a Jure Brkan. Šta je to HDZ-ov DZ?! Da smo mi građani znali za tu “vrlu svitu”, trčali bi odakle su došli.

  7. Ajme majko koji su joj ljudi na listi pa neće dobit glasova niti od svojih iz kuće kamoli građana ,pa zar mislite da su građani ludi u ovom gradu ili hloverka nezna koga je stavila na listu uza sebe

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here