Hloverka Novak Srzić: Vodi li itko računa o ovoj našoj lijepoj Makarskoj?

Mjesecima stoji zapuštena fontana u centru Makarske, slavine presušile, sva prljava…stoji kao spomenik ljudskoj nebrizi, gluposti.

Nebriga gradskih vlasti, ali i Turističke zajednice grada Makarske vidljiva je na svakom koraku…

– Ne mogu više gledati kako nam Makarska propada. Zar nema nikoga tko se može pobrinuti da se fontani vrati voda, da netko počisti ovu prljavštinu? Makarska kao da nema ni gradonačelnika ni Turističku zajednicu. Desetke tisuća kuna troše na izmišljene poslove čišćenja, a za ovu lijepu fontanu nemaju  jedne kune, čudi se Hloverka Novak Srzić.
Prema njezinim riječima, grad mora zablistati, novaca u gradskoj blagajni ima. Samo da se, kaže, smanje za deset posto troškovi čašćenja, putovanja, kupovanja darova, odijela, bilo bi novaca za ovakve sitne projekte.
– Gradske vlasti kao i Turistička zajednica grada Makarske maćehinski se odnose prema ovom biseru Jadrana. Teško je ne primijetiti da u ovom gradu puno toga ne valja, no dobro uhljebljeni političari koji se smjenjuju posljednjih 25 godina obične stvari poput ove fontanice, iz svojih udobnih fotelja niti mogu niti žele vidjeti, kazala nam je Hloverka Novak Srzić koju smo danas uhvatili u inspekciji gradskim ulicama i trgovima…