HSP Zadarske županije: Nema govora o transferima u HSP AS, to su glupostI!

HSP Zadarske županije oštro je reagirao na članak objavljen u lokalnom dnevniku u kojem se, između ostalog, navodi kako će predsjednik Županijskog vijeća te stranke prijeći u HSP Ante Starčevića.

Nije trebalo dugo čekati da na službenim stranicama HSP-a izađe oštar demantij.
– U tiskanom izdanju Zadarskog lista od 10. travnja 2016. godine  pod autorstvom  novinarke Marine Vlakić objavljena je gomila nebuloza, netočnosti i insinuacija. U njemu je dobro poznat rukopis  koji koriste dečki iz “Momačke stranke”, a za cilj ima  unijeti nemir i dezinformirati  javnost, kako  opću tako i stranačku. Na njihovu nesreću nije im prošlo, a neće ni  ubuduće. Hrvatska stranka prava  u Zadarskoj županiji je stabilna i svakodnevno raste i ustrojava nove podružnice, napisao je na službenim stranicama Robert Gregorić.
U demantiju Robert Gregorić ističe i to kako ostaje u HSP-u i da je do daljnjeg   predsjednik županijskog vijeća za Zadarsku županiju, sve dok drukčije ne odluči predsjedništvo HSP-a , te sam predsjednik HSP-a Daniel Srb.
– Hrvatska stranka prava u Zadarskoj županiji je stabilna i djelotvorna stranka, takva će i ostati sve dok je pod mojim vodstvom. Što se tiče koalicija sa drugim strankama, to ne dolazi u obzir. Hrvatska stranka prava u Zadarskoj županiji na sveopćim lokalnim izborima koji se imaju održati slijedeće godine izlazi sa samostalno, napisao je, između ostalog Robert Gregorić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here