Imenovanje Suzane Alač javnom bilježnicom pod velikim upitnikom

Uskoro bi u mirovinu trebao otići Ante Barbić, dugogodišnji javni bilježnik u Makarskoj te će Ministarstvo pravosuđa temeljem natječaja imenovati najboljeg kandidata.

Suzana Alač
Faksimil predstavke upućen ministru Šprlji

Navodno se na to mjesto javila i Suzana Alač, nekadašnja daktilografkinja na makarskom sudu, a potom i predsjednica makarskog Općinskog suda koju je svojedobno suspendirala Vesna Škare Ožbolt kao ministrica pravosuđa. U međuvremenu je Suzana Alač prešla u odvjetnike te ju navodno zanima vođenje javno-bilježničkog ureda. Obzirom da postoje određene sumnje u njezinu stručnost, prije dva dana je ministar pravposuđa Ante Šprlje dobio službenu predstavku sa brojnim materijalnim dokazima u kojoj se navodi da postoje indicije da je Suzana Alač u posjedu krivotvorenog Uvjerenja o položenom pravosudnom ispitu u Sarajevu te se moli ministra da od Ministarstva pravde BiH službenim putenm zatraži Uvjerenje koje datira od 21.ožujka 1991. godine.“Po mojim saznanjima taj dan nitko nije polagao pravosudni ispit u Sarajevu, u evidenciji Ministarstva pravde BiH ne postoji evidentirana Suzana Alač kao kandidat koji je položio pravosudni ispit…“, navodi se u predstavci.

10 KOMENTARI

 1. Krivotvorila je Suzana i Potvrdu o odradjenom pripravnickom stažu na Opcinskom sudu Makarska,nakon toga je krivitvorila potvrdu Odvjetnicke komore RH…

 2. Jusuf Halilagic iz Čapljine izradio je lazirsno Uvjerenje o polozenom pravosudnom ispitu u Sarajevu.Savo Ijacic bivsi predsjednik Opcinskog suda Makarska porijeklom iz Čapljine doprinio jr ovoj pravosudnoj Makarskoj sramoti

 3. Jusuf Halilagic je djelatnik AID-a,dugogodisnja suradnica mu je makarska sudkinja s laziranim dokumentima BiH.Posrednik -kurir milicajac iz Zenice,Slavko.

 4. A koja je uloga milicajca Augusta Alača u ovoj priči? Njima je trebala nepismena sudkinja da im donosi presude zbog ogluhe temeljem kojih su prenosili zemljista na svoja poduzeca.Ako je ovo istina ,znamo da je,RH ce morati ponistiti sve presude i rjesenja koja je donjela Suzana Alac.

 5. daktilografkinja sa odgovarajucim vezama – korumpirano sudstvo,slucaj ili za vladu RH ili za
  Medjunarodni sud za ljudska prava u Strasburgu.
  A kazna za zlocin – ODSTETA u punom smislu i zatvor kao kazna za prevare, lopovluke, jradje, ucjene, lazi.
  đđßß
  JEDINI MOGUCI NACIN DA SE SPSI OSTATAK VJEEROSTOJNOSTI EVROPSKOG MORALA U Suszvu RH

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here