Izložba radova učenika Tehničke škole Zadar “Naša perspektiva”

Pedagoška služba Narodnog muzeja Zadar i Tehnička škola Zadar organiziraju izložbu radova učenika Tehničke škole Zadar pod nazivom „Naša perspektiva“

Otvorenje izložbe je u petak, 1. veljače u 18:00 sati u Edukativnoj dvorani u Kneževoj palači.

Na izložbi će biti predstavljeni odabrani radovi (100 crteža i nacrta i 30 maketa) koji su rezultat višegodišnjeg rada učenika i njihovih profesorica. Također, uz izložbu, učenici će održati radionice na temu izrade geometrijskih tijela (Platonova tijela), izrade perspektivnog crteža i kviz/igru s motivima poznatih arhitektonskih prostora Hrvatske. Svi posjetitelji mogu sudjelovati na radionicama bez prethodne najave. Radionice počinju u 18:30 sati i traju do 22:00 sata, a održavaju se u Edukativnoj dvorani u Kneževoj palači.

Izložba ostaje otvorena do 28. veljače.

Svaki petak tijekom trajanja izložbe (8.2., 15.2. i 22.2) učenici Tehničke škole će u vremenu od 9:00 do 12:00 sati održati radionice (Izrada geometrijskih tijela – Platonova tijela, Izrada perspektivnog crteža i kviz/igra) u Edukativnoj dvorani u Kneževoj palači. Radionice su namijenjene svim posjetiteljima, besplatne su i nije potrebna prethodna najava za sudjelovanje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here