Javio se Mate Jujnović: Ne odustajem od gradnje zgrade, platit ću kaznu!

Nakon jučerašnjeg incidenta s komunalnim redarima, Mate Jujnović zaradio je kaznenu prijavu i 60 tisuća kuna kazne!

Kaže da od betoniranja ne odustaje i da će dovršiti započeto. Prema pisanju Slobodne Dalmacije, Jujnović tvrdi da će platiti sve kazne, no optužuje vlasti da je na građevinsku dozvolu čekao gotovo dvije godine. – Čitava se administracija ispriječi pred investitora. Dao sam komad svoje parcele za nogostup, nije mi nitko za to platio, a sada sam ja morao nogostup izdvajati od terena. Izgubio sam mjesec dana za izmještanje kandelabra koji se također nalazio na mom posjedu. Sve je problem, a onaj tko ulaže plaća ceh. Ja živim od turista i ne bih ništa napravio protiv sezone. Ipak u županiji zapošljavam 250 ljudi. Nije mi, međutim, jasno zašto stvari uporno ne funkcioniraju, izjavio je Junović za Slobodnu Dalmaciju.
Cijeli slučaj komentirao je i makarski gradonačelnik Tonči Bilić koji tvrdi da Jujnoviću za prekoračenje rokova nije krivo kašnjenje s građevinskom dozvolom te da nema opravdanja za to što su građevinski strojevi stvarali tjednima buku. – Znao je kada je počinjao da će sa sadašnjom fazom radova ući u ljeto. Policiju smo pozvali zbog uzurpacije javnih površina građevinskim strojevima i kamionima, a za što nije imao dozvolu Grada, kazao je za Slobodnu Dalmaciju gradonačelnik Bilić.

3 KOMENTARI

  1. Kada Policija odluči uredovati po ovlastima sigurno neće nastaviti radove. Kažu naplata kazni za nepropisno parkiranje od 350 kuna, a Zakon o prometu jasno definira kad se mora ukloniti vozilo sa nogostupa i kolnika. Možda bude intervenira pauk HVIMAKA i ukloni nepropisno parkirana vozila koji ugrožavaju sigurnost pješaka i vozila.

  2. U ovom gradu je policija velika sramota pa cijelo vrijeme sam promatrao događaj jadni redari se bore ko lavovi za ovi grad a policija ajme majko tko ih plaća i zašto pa oni nisu niti za dječiji vrtić kamo li za policiju gdje su ti odgovorni za ovakav nerad i nepostupanje policije koga oni štite radeći protiv ovoga grada sve je snimljeno SRAMOTA

  3. Skaki korumpiranom redaru otkaz.
    Nije ni cudo da ga Mate Jujnović ne postuje, ocito je i tu trazio koju tisućicu eurića da mu zažmiri i ne izlazi na intervencije.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here