Jedan zadarski portal ovih dana uskoro bi trebao dobiti nove vlasnike

Prema svemu sudeći, nova previranja na ionako zgusnutoj zadarskoj medijskoj sceni mogla bi ovih dana kulminirati instalacijom jedne potpuno nove ujedinjene formacije medijsko-političke grupacije koja, kako doznajemo, ima ozbiljan plan preuzeti poslovanje jednog utjecajnog zadarskog portala koji je nekoć žario i palio gradom, a preko kojega su se pojedini političari etablirali u gradske ili županijske vijećnike.

Iako u ovom trenutku ne možemo govoriti o kojem portalu i ljudima iz javnog života se radi, doznajemo da su pregovori u poodmakloj fazi, kao i to da bi se ovih dana cijela stvar trebala pravno realizirati. Prema dostupnim informacijama, za glavnog urednika bio bi postavljen novinar s dugogodišnjim iskustvom u istraživačkom novinarstvu, a planira se i “prebjeg” jedne poznate zadarske novinarke Zadarskog lista. Management i savjetovanje vodio bi jedan bivši zadarski gradski vijećnik, HDZ-ovac, dok bi ostalu logistiku pružale dvije najisturenije osobe zadarske oporbe. U projektu će navodno sudjelovati i nekoliko eminentnih zadarskih poduzetnika, formalno ili ne, još uvijek nije poznato. Sve u svemu, bit će zanimljivo pratiti što će se ovih dana događati na zadarskoj medijskoj sceni.

8 KOMENTARI

  1. Zastavnik Znekić je sa Bajilom i ekipom u talu oko preslagivanja i pretrčavanja Zastavnika od Kalmete prema novim šefovima gradskog i županijskog odbora.Vidi Zastavnik da su zapuhali novi vjetrovi u Zadru i da treba se priklonuti novim političkim šefovima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here