Josipa Kuzmanić – nova direktorica hotela Meteor

Josipa Kuzmanić, odlukom Uprave Hotela Makarska d.d., izabrana je za direktoricu hotela Meteor u kojem je i bila zaposlena.

Doznajemo da je odluka Uprave bila da se čelnik Meteora izabere iz raspoloživog kadra. Podsjetimo, nakon odlaska u mirovinu Vedrana Ribarevića s mjesta direktora to mjesto je bilo upražnjeno od početka veljače. U međuvremenu je objavljivan i natječaj, ali je poništen. Kako hotel ne bi bio bez direktora, Uprava je odlučila izabrati nekog iz redova zaposlenika u Meteoru. (Makarsko primorje)

12 KOMENTARI

 1. Nova direktorica Meteora nije valjala ni kao domačica hotela-
  Ima završenu Psihologiju, ovj HDZ-ov uhljeb, jer ju je zaposlio stric
  Juraj-Zoran Rajćević. Žalosno da je starac Ribarević, čuvao Bepu fotelju, ali se Bepo Srzić pridomislio, vidio kako je bilo lipo Lelasu, pa se na to odlučio, a On će malu Štrunfetu voditi za rućicu dok ne prooda po Meteoru.

 2. Adz=Sdp i gotovo
  Govna jedni i drugi! Uhljebi usrani ! Niko ne voli Hrvatsku nego lovu koju zele! Davno su izginuli domoljubi! Ostali supkouvlakaci , kurcoljubi, klimoglavci, poltroni ,ulizguzice i poniznie seronje! Jebo vam pas mater svima skupa! Krepali kobogda!!! Jebo vam Tito, Pavelic i Tudjman mamu !!

 3. Ala smo se usricili!!?? Doka ce ti udbasi i pijancine Rajcevici vladat Makarskon? I sa ce pokri zeta Kuzmanica i njegov kriminal u Opcini. Pa u p.m. dokad, kurvini sinovi misliete vladat? Je…n te jadna drzavo
  Ustajte vi zemajsko robje!!!

 4. Filipe…lizali ste vi Rajčevici i zet Bakota oltare a onda vanka zapinjali noge …to nije krščanstvo..previše ste bahati u crkvi kao crkovna udba i tjerate ljude iz crkve kao i ova luda časna ….

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here