Jure Brkan, Dražen Nemčić i Joze Vranješ ne mogu zaustaviti nakaradnu uzurpaciju Sv.Petra

Za ono što se događa na prekrasnom makarskom poluotoku Sv.Petar, malo je reći da je sramotno

Iako je evidentno riječ o nezakonitim radovima, a što su potvrdile i gradske vlasti, investitore nitko ne može zaustaviti. Gradonačelnik Jure Brkan kao i njegovi zamjenici Dražen Nemčić i Joze Vranješ su građanima dali riječ da će zaustaviti radove na Sv. Petru, no to se nije dogodilo.

Na društvenim mrežama pojavile su se najnovije fotografije svojevrsnog “čandrlišta” na Sv. Petru koje ne treba posebno komentirati…

15 KOMENTARI

 1. A šta reć, nego ZNA SE! Samo ovčad iz publike nikako da nauči. Pa eto, neka nastavi da bleji onda. Ovih dana tema je sv.Petar, a u bliskoj projekciji predstava će nositi naziv Osejava. Svakako, vuk je sit! A ovce neka nastave da broju. Tako to ide, nekom novce, nekom ovce! Tadaa!

 2. Kako će zaustaviti sa ovakvim komunalnim redarstvom u rasulu ,voditeljica im iz Sinja nema veze sa gradom ,a nikada je i nema u uredu stranke dolaze ,vrata zaključana caruje nerad ,vlast to podržava -raspad sistema

 3. Ljubomorne duše i neradnici, te stare komunjare i praznoglavci kao i ovi što imaju ovu stranicu. Završni te rukave i radite, manje gledati tuđa posla i voditi više brige o sebi i svojima, a ako vam je dosadno onda možete prošetati slobodno po gradu da vidite što ste VI sami dopustili. Velika Vas većina izgradila puste apartmane, vile,zgrade, itd., a sada od dosade tražite žrtvu za ogovaranje. Makarska i njena dobara većina građana je katastrofa od ljudi.
  Gdje ste kada je trebalo čistiti podmorje i plaže???? Nema Vas, jer to Vas ne zanima, to nije Makarska, Vi se nekupate, Vaša su djeca ka anđeli…..
  Gledajte svoja posla i pustite da pas laje a ne Vi.
  Lip Vam pozdrav i sve vam cvalo.

 4. Ako je data provizija zasto taj koji je dao ne stane pred novinare i kaze dao sam tom i tom 50000kn da ovo radim i gotovo. Padne vlast u Makarskoj novi izbori i vidimo sve.

 5. Moj se komentar ne objavljuje da nekoga ne bi povridilo…cujem da Makarani sute,jer je decko nastradao u saobracajnoj..,pa Kako smo u Evropskoj uniji treba vas podsjetit da su ista prava za sve bez obzira bio ti crn ili bijel,star ili mlad,lip ili grez,invalid ili ne,religiozan ili ne i ostalo….
  Makarska je unistena jer Makarani se prave fini i gledaju svoja posla…ili se boje vlasti…a momku se moze dat koncesija na drugom mjestu ili mu vratiti novac kojim je osigurao tu lokaciju..

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here