Katarina Ujdur optužila za uhljebljivanje, gradonačelnik Milan joj „spustio“ – opet

Nakon što je na prošloj sjednici Gradskog vijeća Grada Metkovića bivša gradonačelnica iz redova MOST-a Katarina Ujdur uputila vijećničko pitanje na temelju rekla-kazala, dobila je vrlo jasan odgovor gradonačelnika Dalibora Milana.

Katarina Ujdur

– Sramite se!, poručio je u rujnu Dalibor Milan Katarini Ujdur na pitanje kako se po gradu šuška da je sklopio sporazum sa Stipom Gabrićem Jambom o novcima koje je navodno Jambo izvukao 2011.godine, a riječ je o 666.000,00 kn jasno tako dajući do znanja da neće komentirati kuloarske priče, pogotovo one izmišljene. Čini se da Katarina Ujdur nije izvukla pouku jer je na današnjoj sjednici Gradskog vijeća optužila kako Dalibor Milan miče nestranačke ljude, a zapošljava samo članove HDZ-a.
– U izbornoj kampanji koristili ste slogan „Iskreno, bez podjela“, a na pozicije s kojih ste makli nestranačke ljude, stavljate HDZ-ovce, bila je glasna Katarina Ujdur.
Dalibor Milan je odmah odbacio takve optužbe kazavši kako on kao gradonačelnik nikome nije dao otkaz, a bivšem pročelniku jedinstvenog upravnog odjela ponudio je sporazum uz otpremninu kojeg je ovaj i prihvatio, a na njegovo mjesto došao je Ivica Popović.
– U Ivicu Popovića imam potpuno povjerenje, a vijećnice Ujdur, u Gradskoj upravi su voditelji odsjeka svi oni koje ste vi iz MOST-a odabrali, educirao je gradonačelnik Milan vijećnicu Ujdur.

2 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here