KAZALIŠNA PREDSTAVA Marin Ivanović STOKA – “Stara škola kreka – Iz tame u svjetlo”

U Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru, u subotu 28.09.2019. s početkom u 20:00 sati održat će se predstava “Stara škola kreka – Iz tame u svjetlo” zagrebačkog repera Marina Ivanovića – Stoke


“To je predstava koja prikazuje najcrnije trenutke jednog narkomana, od koje će vam se smučiti i zavrtjeti u glavi, ali koja svjedoči da uvijek, ama baš uvijek, postoji izlaz.” – Marin Ivanović Stoka  
Prodaja ulaznica započinje u ponedjeljak 23.09. u Hrvatskom Narodnom Kazalištu svakoga dana od 11-13 sati i od 18-20 sati. Cijena ulaznice iznosi 50 kn. 
Facebook event:https://www.facebook.com/events/2395296717394240/
O predstavi:

Edukativna predstava “Stara škola kreka – iz tame u svjetlo” autobiografska je monodrama Marina Ivanovića Stoke, poznatog hrvatskog repera koji, iako je pokleknuo pred paklom droge, nije odustao od sebe. Nije odustala ni njegova obitelj. Vratio se na pravi put, iz najcrnje tame u svjetlo.

Svoju životnu priču kao upozorenje mladim generacijama da ne ulaze u pakao droge Marin utjelovljuje u monodrami koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Predstavu “Stara škola kreka – iz tame u svjetlo” treba pogledati svaki teenager kako mu nikada ne bi palo na pamet ići tim putem. To je predstava koju treba pogledati svaki roditelj, kako bi se znao nositi s problemom i prepoznati ga u samom početku. To je predstava za pedagoge, profesore, poslovne ljude, liječnike, psihologe i psihijatre, bake i djedove.

Ne trebamo kockati da bismo zapali u dugove, laži, obmane i nemir. Ovo je priča o svakome od nas, a ispričana iz ugla jednog trinaestogodišnjeg dječaka, koji dolazi iz stabilne obitelji i koji litru mlijeka dnevno i san da postane najbolji košarkaš svijeta zamijeni prvim jointom, a kasnije svim ostalim što slijedi.

Ovo je priča o jednom pjevaču, koji je bio ovisan 18 godina o kokainu i koji se ohrabrio nakon brojnih pokušaja i padova, izrugivanja, nepovjerenja i razočarenja ponovno ustati i napokon ustrajati.

Službeni after party održat će se u Svarog bar-u uz koncert Nereda i Stoke!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here