Konačno uklonjeno smeće s ulaza u Krvavicu

Nakon brojnih apela žitelja Krvavice koji su upozoravali na problem otpada na samom ulazu u mjesto, danas je isto i uklonjeno

Čitatelji su prozivali općinske vlasti i općinsko poduzeće Gradina, a općinske vlasti su za problem optuživali neodgovorne pojedince.

Bilo kako bilo, problem je danas riješen. Upućujemo pohvale općinskim vlastima i komunalnom poduzeću Gradina!

8 KOMENTARI

  1. Interesantno: Odnili su smeće, ali su stavili natpis “strogo” zabranjeno deponiranje smeća. Znači mještani sada ne smiju odlagati smeće. Nema odlagališta, nema smeća, nema problema. U Baškoj Vodi isto rade. Jednostavno su uklonili sve kontejnere za smeće. Originalan recept nadobudnog načelnika za rješenje komunalnog otpada. Trebali bi svi, ali svi, iskrcavat smeće njemu isprid kuće gori na Rogaču. Sebi bi valjda stavio kontejner. Mislim, za smeće? Ovo šta se radi u ovoj općini stvarno nema nigdi.

  2. Sjele stvari na svoje mjesto. Institucije odradile svoj posao. Aplauz je nepotreban. Plaćeni su za to. A sad će ga ionako spaliti u Bastu. Kružni tok gluposti, u krug… Runda za rundom. Zašto taj otpad ne istresu sa ruba ravne ploče…?!

  3. aha,rjesenje je da se kante uklone, nema kanti-nema smeca. a tri zgrade i 90 kuca nek se guse u vlastitom smecu.
    selo ionako na nista ne lici od plaze pa do magistrale, niti je pocisceno niti pokoseno.
    znaci krvavica se percipira samo kroz lucicu.
    a do lucice se dolazi zracnim putem,pa nikoga nije ni briga na sta misto lici 1.6tog na pocetku sezone. -sarkazam qoute za one koji ga ne znaju

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here