Lori Veličković bi natrag u Ured državne uprave

Lori Veličković, aktualna zamjenica gradonačelnika Bilića zasitila se politike i, kao što smo već pisali, ne želi angažman na predstojećim svibanjskim lokalnim izborima.

Tonći Bilić nije najsretniji njenim izborom i ovih dana, tvrde nam SDP-ovi izvori, pokušava nagovoriti Lori Veličković da ostane u politici i da mu opet bude zamjenica. Međutim, ona navodno želi natrag u Ured državne uprave, no teško da će biti šefica. Naime, riječ je o političkom kadroviranju i predstojnici odnosno voditelji ispostava ureda državne uprave biraju se po političkoj podobnosti. Obzirom da je na nacionalnoj razini HDZ na vlasti sa koalicijskim partnerima, Lori Veličković ne dolazi u obzir. Hoće li se Veličković pomiriti s time, pokazat će vrijeme.
U međuvremenu doznajemo i to da je Tonći Bilić sve manje oduševljen Matkom Lovretom koji bi uz Tončija Lalića trebao biti kandidat za zamjenika gradonačelnika i da mu traži zamjenu. Lori Veličković, po svemu sudeći, neće, a Bilićeva potraga se nastavlja…

11 KOMENTARI

  1. Triba ih svih troje nogom u guulicu dobro nabiti da nebi stali do srbije.Gamado i uhljebi od vas normalan svit nemože sobiti posa nego moraju bižati po bilome svit.
    Smradovi komunistički bili vi u SDP ili HDZ.Sram vas bilo poplhačkali ste i uhljebili svoju rodbinu,marš u materinu govnjari….

  2. Najmanja je šteta da se Lori isprati doma neka iznajmljuje i još jon davat gradsku plaću. Samo neka ne ostaje gđica koja je pala na šarm Bilićevih brkova i najlipše obučena Makarska. Sramota me!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here