Lori Veličković nema pojma tko je za što dao novac na Dugišu

Da zamjenica makarskog gradonačelnika Lori Veličković često puta ne zna što govori, već smo pisali,  a da se ne zaboravi, ona nas svojim medijskim istupima svako toliko podsjeti.

Tako je u posljednjem broju lokalne tiskovine pohvalila rad Gradske uprave istaknuvši kako je gradskim novcima financirano postavljanje ograde oko dječjeg vrtića na Dugišu.

Lori Veličković često daje nepromišljene i neprovjerene izjave koje izazivaju čuđenje u Makarskoj
Lori Veličković često daje nepromišljene i neprovjerene izjave koje izazivaju čuđenje u Makarskoj

Istog dana digla se prašina putem društvenih mreža gdje su građani osudili takve izjave komentirajući kako se Lori Veličković kiti tuđim perjem i poučavajući je da je ograda kupljena sredstvima stanara i djece s Dugiša koja su za tu svrhu skupljala plastične boce. Na koncu je ogradu sponzorirala tvrtka Era Commerce, a novcima stanara kupljene su dvije ljuljačke i još neki sadržaji… Kada je u pitanju Lori Veličković doista zlata vrijedi ona „Ispeci pa reci…“.

2 KOMENTARI

  1. Sva gradska vlast, uključujući i neke pročelnike; Radić, Kuzmanić i drugi poznati su po lažima. Lori brže radi jezik nego pamet, šta je njoj prosut laži o korupciji?!U svakoj su laži kratke noge, pa sve brzo iziđe u javnost. Koliko nam je poznato, upitno je vlasništvo nad zemljom na kojom se nalazi vrtičko igralište…….

  2. NA ISTOKU SU SVE SPRAVE NA IGRALIŠTU POLOMLJENE, A TOBOGAN JE DAVNO UKLONJEN.. ODLOMLJENI KOMADI METALA I DRVETA NE SAMO DA SU OPASNI NEGO IH JE ŽALOSNO SAMO I POGLEDATI.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here