Marija Vučković imenovana predsjednicom Upravnog vijeća Agencije za plaćanja u poljoprivredi

Tomislav Tolušić, dosadašnji predsjednik Upravnoga vijeća Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju razriješen je danas na zatvorenoj sjednici Vlade

Novom je predsjednicom Upravnoga vijeća Agencije, koji je po položaju ministar nadležan za poljoprivredu, imenovana je mr. sc. Marija Vučković.

Odluka Vlade Republike Hrvatske od 3. studenoga 2016. godine kojom se Tomislav Tolušić određuje osobom za zastupanje Vlade Republike Hrvatske u Skupštini Hrvatskih šuma d.o.o., stavljena je izvan snage. Novom je Odlukom članicom Skupštine Hrvatskih šuma d.o.o., imenovana mr. sc. Marija Vučković.

Vlada je razriješila dio dosadašnjih članova Nadzornog odbora Hrvatske banke za obnovu i razvitak, Gabrijelu Žalac i Tomislava Tolušića. Dijelom novih članova Nadzornog odbora HBOR-a, koji su po položaju ministri u Vladi Republike Hrvatske, imenovani su mr. sc. Marko Pavić i mr. sc. Marija Vučković.

Razriješen je dio dosadašnjih članova Upravnoga vijeća Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama, Gabrijela Žalac i Tomislav Tolušić.  Dijelom novih članova Upravnoga vijeća Agencije imenovani su mr. sc. Marko Pavić i mr. sc. Marija Vučković, koji su po položaju ministri nadležni za regionalni razvoj i poljoprivredu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here