Marko Perković Thompson nepoželjan u Baškoj Vodi!

Marko Perković Thompson kao građanin, stanovnik, ne/poželjan je u Baškoj Vodi?!

Doznajemo, naime, Thompson je kupio nekretninu na predjelu Rogač  u Baškoj Vodi 2009. godine s namjerom gradnje obiteljske kuće. Dugogodišnje spletkarenje lokalne vlasti u neizdavanju građevinske dozvole Thompsonu, došlo je do preprodaje nekretnine. Thompson nije mogao postati stanovnik Baške Vode! Ivo Josipović bio je predsjednik Republike Hrvatske, od 2010. do 2015. godine, kojem je otvoreno potporu u izbornom procesu dao i načelnik Baške Vode Josko Roščić koji ima iskaznicu HDZ-a. Upravo  u tom periodu Marko Perković Thompson bio je nepoželjan za političare Baške Vode, nije mogao dobiti građevinsku dozvolu za gradnju obiteljske kuće. Ne treba zanemariti činjenicu da se i danas Ivi Josipoviću pričinjaju ustaške guje, zmije. Možemo samo nagađati što bi bilo kada bi Ivo Josipović kao producent iz produkcijske kuće Skalinada, pjesme “Bojne Čavoglave” koja počinje s rječima “Za dom spremni” bio sve u stanju iskomponirati, i koja sve umjetnička djela stvoriti, s Markom Perkovićem Thompsonom, susjedom, s valjanom građevnom dozvolom za kuću u Baškoj Vodi?! Možda bi pijući vrhunsko vino na terasi svojih kuća na Rogaču , kao susjedi opjevali PDV lučice, načelnika Joska Roščića u Baškoj Vodi. Oliver Dragojević opjevao je Bašku Vodu; Lipo je bilo kad sretoh te ja…Lipo je moje Jadransko more, tebi uvik vraćam se ja! E po stihovima mogli bi predvidjeti i jedan koncert Marka Perkovića Thompsona u Baškoj Vodi. Svakako jednoga dana kada Josko Roščić ode u političku ropotarnicu povijesti, stazama svoga susjeda, rodijaka Ive Josipovića. Razlika je u tome što se danas Ivi pričinjaju ustaške guje , a Josku Uskoci i osmanlijska vojska iz Hercegovine….

10 KOMENTARI

  1. Prilikom rekonstrukcije wc-a ispod hotela dubravke josko roscic krece sa prvim svojim korupcijskim aferama dakle cijena renoviranja tog wc-a prikazana je u stotinama tisuca maraka ,u to vrijeme sa tim novcima moglo se napravit 20 wc -a medutim ista firma koja je radila taj wc radi i joskovu kucu i sta mislite jeli to slucajnost pa normalno da nije taj prikazani novac od opcinskog proracuna ulozio se u njegovu kucu .zasto je ovo jako bitno ,zato sto od tada josko roscic krece u uhodanu pljacku novca za svoju korist, nista novo isti nacin pljacke kao i ostalih politicara (amo ulagat pa tako mozemo izvlacit novac).nakon toga krece masovna izgradnja baske vode dolaze razliciti investitori sumljivog porijekla kapitala koji krecu u izgradnju stambenih i poslovnih zgrada od kojih JOSKO ROSCIC dobiva stanove,brodove,aute ,novce a domaci ljudi prodaju svoju djedovinu i postaju sve siromasniji a nas nacelnik bogatiji i sve bahatiji.jednostavno receno sve sto posjeduje doslo je korupcijom i mitom i takvi kao on moraju odgovarat pred zakonom.

  2. Ja toplo preporucan Thompsonu da ne dolazi gradit kucu na Rogacu jer je to Baskovosko Dedinje.Pa tu nije niko moga gradit ko nije bio u onoj drzavi podoban.Kadijevic,Ante Josipovic,Mate Ujevic-narodni heroj i pukovnik Udbe,inace mentor obitelji Roscic koji su je napravili kao potlevusicu,tlocrtno cca. 70m2,a koju je Copida mladji 98 prosirio na cca.300m2 i diga dva kata,tu je i cetnik Lazo,pa i Drakulic,pa nize rangirani direktorici Soura Davor Stanicic,Tomislav Stanicic-Mic…..Ne dolazi Marko iskvarit ce te!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here