Miro Bulj na Braču: Boban će raditi što mu gazde kažu!

Kandidat Mosta nezavisnih lista za župana Splitsko-dalmatinske županije Miro Bulj, skupa sa kandidatima za zamjenike Ivanom Kovačićem i Matom Rebićem,i saborskom zastupnicom Ivanom Ninčević-Lesandrić te sa ostalim članovima i simpatizerima Mosta posjetio je Brač.

Tom prilikom Miro Bulj predstavio je građanima svoj program i viziju kako za njihov grad tako i za cijelu županiju, posebnu pažnju posvetio je problematici dodjeljivanja koncesija: „Prva stvar koju ću napraviti kao župan bit će dodjeljivanje koncesija lokalnoj samoupravi. Boban to ne može napraviti, jer će morati raditi ono što mu kažu njegove gazde koje su ga imenovale. Narod ima priliku smijeniti one koji su uništili srce Dalmacije. Bit ću borac za svakog čovjeka i svaku lokalnu samoupravu, spriječiti otimačinu od običnog naroda kako se ne bi ponovili sramotni postupci poput nedavnog dodjeljivanja koncesije za Zlatni rat. Zbog svega toga narod mora izaći na izbore.“. Rekao je da je županija godinama služila kao bankomat uhljebima te da će se boriti da svaka lokalna samouprava upravlja svojim najvećim bogatstvom, a to je, prije svega, pomorsko dobro. Susreli su se sa predstavnicima Udruge Za naš Supetar u čije ime je Željko Hrepić izrazio podršku Miri Bulju: „Mi danas nismo svoji na svome, prvenstveno mislim na pomorsko dobro, luke i plaže. Mi tu živimo ali nemamo nikakvog utjecaja na to područje, nemoćni smo. Trebalo bi mijenjati zakon o pomorskom dobru, zakon o koncesijama i sagledati tu tematiku kao jednu cjelinu. Mjerilo svakog zakona treba biti čovjek.“. Udruga dragovoljaca Domovinskog rata Brač također je dala podršku Miri Bulju u utrci za župana, a u njihovo ime govorio je Mate Jakšić: „Poslije rata dobili smo drugog okupatora koji je okupirao cijelo pomorsko dobro. Postavlja se pitanje zašto se županija ponaša ovako prema nama otočanima. Ponaša se gore od bilo kojeg okupatora. Mi dragovoljci nismo se borili za ovakvu državu. Borili smo se za slobodnu državu, a ova država može biti slobodna jedino ako je preuzmu ljudi poput Bulja. Miro Bulj je jedini koji se bori da naša djeca ostanu ovdje. Jedini je koji može donijeti promjenu.“

2 KOMENTARI

  1. Ovaj je stvarno bolestan, tko je tvoj gazda??
    Mega idiot, čovjek po papirima lud a zeli raditi, znamo dobro gdje je mjesto ludima u LUDNICI. Ako nije onda neka vrati sve što uzima od Hrvatske 20 godina. Neka objasni kad je postao INVALID, kako, tko mu je potpisao. Neka kaže jeli po toj osnovi i danas INVALID ili je promjenio INVALIDNOST.

  2. Miro je bolji od svih ovih sto side 25 u istim stolicama a zemlju su opljacksli i opustosili.Miro i da je lud bolji je od ovih sada bilo Iz Hdz ili Sdp.A ovaj sto gore pise jedan je od tih budala i prevaranata.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here