Muža preljubnika supruga otjerala iz stana, on se vratio sa šibicama i benzinom!

Nesvakidašnji incident dogodio se u Makarskoj prije dva dana u Dubrovačkoj ulici. Kako doznajemo od našeg izvora u policiji, Makaranin S.S. (podaci poznati redakciji, op.a.) neko je vrijeme varao svoju suprugu.

Supruga je to, naravno, doznala i rekla mu da je među njima gotovo i da mora napustiti njihov zajednički stan. Preljubniku se to nije svidjelo i ubrzo se vratio u stan sa kantom goriva i šibicama. Pritom je porazbacao stvari po stanu, sve zalio benzinom i pokušao napraviti požar, no u posljednji trenutak se na vratima pojavila policija koja ga je uspjela spriječiti u tom suludom činu.
Protiv preljubnika, a sada i nesuđenog piromana, makarska policija podnijela je kaznenu prijavu.

5 KOMENTARI

  1. Svaka vam čast, što objavljujete ove zlostavljače. Mislim da se to dogodila na dan kad je Forum žena SDP-a kritikovao takve i slične slučajeve. Dobro da ovaj zlostavljać nije imao vezu u policiji i nadam se na prekršajnom sudu pa da žrtvu u ovom slučaju ženu pritvore i je se osudi da je htjela ubiti muža, a ista se samo verbalni branila. osim toga kad je to objavljeno u medijima PO je vrijeđao i napadao njenu prijateljicu?!!!!!

  2. M.m imaš pozdrav od Anđela….
    Šteta si samo horizontalno vertikala…
    Znam da se svesrdno zauzimaš za pravdu i sve oblike nasilja kako muževa tako i žena .
    S štovanjem Pero

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here