NAJAVA U Sinju prosvjed protiv plinske termoelektrane na Perući

Zgroženi najavama investitora o nastavku projekta izgradnje plinske termoelektrane na Perući, žitelji Hrvaca i drugih mjesta Cetinske krajine prosvjedovat će u Sinju 9.rujna u 11 sati.

Kao što je široj javnosti poznato, plinska termoelektrana na Perući bila bi pogubna za zemlju, zrak i čistu vodu u Cetinskoj krajini, no lokalne vlasti na čelu sa Dinkom Bošnjakom nisu učinile ništa da se taj projekt zaustavi. Čak štoviše, upravo je Dinko Bošnjak promovirao plinsku termoelektranu kao „ekološku“, a predizborne svrhe je privremeno odustao od projekta poštujući volju većine. Dobivši potom glasove velike većine žitelja općine Hrvace, projekt izgradnje plinske termoleketrane je naglo oživljen, u resornom Ministarstvu su nam potvrdili da još čekaju Studiju utjecaja na okoliš, i prema svemu sudeći, gradnja vrlo brzo kreće.
Ovih dana su već počele i ucjene određenih moćnika koji se prijete izvlaštenjem vlasnicima zemlje na lokaciji predviđenoj za izgradnju ovog projekta. Žitelji općine Hrvace izmanipulirani su i unatoč ispraznim obećanjima lokalnih političara koji su zahvaljujući tome dobili povjerenje, investitori iz tvrtke VIS VIVA uskoro dolaze s bagerima!

8 KOMENTARI

 1. Neka gradnja plinske počne na blagostanje svih nas i načelnika našega divnoga Dinju.
  On ima viziju kako sve sjebati a mi kako ga podržati .
  Tko će snositi odgovornost ako zaista to sranje zaživi u našem kraju pitao bi sve nas !!!

 2. Domazet je lipo govorijo a Dinko se služio lažima a usput za izbore je potrošio par naših miliona kuna.Cetina naša diko tebi je Dinko iz srca viko,vise bistra nećeš biti jer moji Hrvaćani iz tebe vise neće piti.Zivili mi sa načelnikom !!

 3. Bošnjak je slika i prilika i gradnja nam može samo pomoći da bolje živimo i da općina zaradi 20 milijona godišnje samo od elektrane .Ti Domazetu odjebi.
  Plin je čist i ne lažite vise.

 4. Bosnjak je samo jedan tipican neandertalac sa crvenom knjizicom partije HDZ-a. To sto vi mozete popusiti pricu znaci da ste kratki ili koji kurac se prodajete ovakvim krkanima za metar zala ili asfalta.
  A tek kad vidim mladez partije kako skace sa zastavama zeljno pricekujuci novi posao po naputku partije i domoljubne koalicije. Haha stoji rvat do rvatine … niej za badava bila izjava jednog covika koja ide ovako *: ma tko ce dat covika u Hrvacama uopce!!!

 5. Plin je cist kao i vasi domoljubni obrazi. Di vam je kraj sa pljackom jadnici seoski birtijasi i kocijasi.
  Di je mladez da mahne sa zastavama onim plavim zeljno cekajuci obecani posao po naputku partije koja vas je stvorila.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here