Nasilnom HDZ-ovcu policija izdala zabranu prilaska pretučenom ratnom vojnom invalidu

Nakon nemilog incidenta kada su u petak Jure Brkan i Joško Cvitanović istukli ratnog vojnog invalida Damira Beroša, priča je dobila i policijski epilog.

zabrana prilaskaKako doznajemo, djelatnici policijske postaja Makarska izdali su Jošku Cvitanoviću zabranu prilaska Damiru Berošu na 10 metara ili manje. U Naredbi o određivanju mjere opreza stoji da Cvitanović do 8.kolovoza ove godine ne smije prići Berošu te da mu je takva mjera određena zbog prekršaja protiv javnog reda i mra.
Neslužbeno doznajemo da je Cbitanoviću određena novčana kazna kao i Juri Brkanu koji se navodno pohvalio društvu da mu nije žao ni jedne kune kazne što je izudarao Damira Beroša.
 

3 KOMENTARI

  1. I ja sam sve platio koliko i oni.Kad se mene napadne onda nikome ništa ili svi dijele krivicu,a kad ja reagiram na mobing HDZ-a koji sam prijavio 2, puta1999. i 2012god,onda me otpreme na psihijatriju.

  2. Ne daj se Damire, dosta si ti podnio braneči Lijepu našu, a oni su za to vrijeme radili samo u svoju korist. Slika govori tisuču rieče. Otac Miroslav Brkan zvani Klišo – Jure Brkana i punac Joška Cvitanovića je mentor svega. Neka opiše “svoj put” od dolaska u Makarsku, naročito šta je za vrijeme rata radio u Makarskoj i imovinsku karticu obitelji Brkan od 90-te do danas, uz dokaze o primanjima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here