Ništa od Buljove razvojne indeksacije

Nije jasno na osnovu čega je Miro Bulj, aktualni kandidat za župana Splitsko-dalmatinske županije svojedobno tražio amandmanom sredstva za pomoć općinama i gradovima koji su izgubili status potpomognutog područja.

Njegovom populističkom inicijativom u prosincu prošle godine odaslana je kriva poruka žiteljima Sinja i nekim obližnjim mjestima poput Dicma da će im iz Državnog proračuna biti osigurana velika novčana pomoć, no upućenima je bilo u startu jasno da od toga nema ništa. Naime, njegov stranački kolega Božo Petrov ga je odmah u Saboru upozorio kako su mu amandmani neispravni u formalnom smislu pa se o njima niti ne može raspravljati, a kamoli glasati.
No, Bulj nije odustao već je i dalje davao lažnu nadu svojim Sinjanima kako će kroz razvojnu indeksaciju dobiti silna sredstva iz Državnog proračuna iako je indeksacija predviđena tek za sljedeću 2018. godinu! Iako mu mknogi zamjeraju pretjerani populizam, Miro Bulj i u ovoj izbornoj kampanji provodi populističku politiku koja bi ga u konačnici mogla stajati glasova…

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here