Nitko živ ne zna koliko imigranata luta po Metkoviću i okolnim mjestima

Granica između Hrvatske i BiH je šuplja, tu više spora nema, a kao posljedice takve granice imamo neutvrđen broj imigranata iz azijskih i afričkih zemalja na području Metkovića, Vrgorske krajine, zaleđa Splita

Prema najnovijim informacijama, kroz Metković se kreće skupina od desetak imigranata, dvojica su privedena,  a čitatelji javljaju da je još nekoliko imigranata u međuvremenu viđeno na Crnom putu o čemu su obaviješteni i policijski službenici. Imigranti se uglavnom kreću noću, neki uspijevaju unajmiti i vozilo kako bi što prije prošli Hrvatsku i dočepali se granice sa Slovenijom. Kako doznajemo, granična policija dobila je pojačanje od policijskih uprava iz čitave Hrvatske no to ne jamči da će ilegalni prelasci granice biti spriječeni.

2 KOMENTARI

  1. Eto na a ljude hvataju po cestama da “dubinska kontrola” otvaraju gepeke ne bi li našli koju krpu šta je građanin moga jeftinije kupit, a granicu im prelazi svak po volji….. još jedan detalj nefunkcionalne Države koja je u svim aspektima života “ŠUPLJA” ko švicarski sir… šta će sad reć g. Božinović i narcis Plenković, biće da je za sve kriv Sanader ili možda Tito… Ili Musa Keseđija.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here