Novo Vrijeme u ljepotici kola nokautiralo Dinamo!

Iako se istovremeno igrao „Davis Cup“ i košarkaški derbi Split – Šibenik, Makarani su lijepo ispunili sportsku dvoranu i još jednom glasnim bodrenjem dokazali koliko vole svoje Novo Vrijeme.

Naš sportski novinar Ivan Markotić – Više o njegovim zanimljivim osvrtima možete pročitati na sljedećem linku: https://www.facebook.com/IvanovSportskiPogled/?fref=ts

U goste je došao Zagrebački Futsal Dinamo. Ambiciozni klub koji se došao nadigravati pružio je odličan otpor, ovoga puta odlučnijim i spretnijim domaćinima.Sama utakmica bila je puna preokreta  do zadnje minute i svaki gledatelj je imao u čemu uživati. Bila je to prava poslastica za futsal sladokusce.

Nakon desetak minuta ravnopravne igre, gosti iz Zagreba  poveli su preko reprezentativca Grbeše. Na odgovor se nije dugo čekalo, Bajrušević klizećim startom stiže jednu loše odigranu loptu i zakucava je u mrežu gostiju.

Ziberi iskorištava izvrsnu Kanjuhovu asistenciju i vraća prednost Dinamu, ali da se na poluvrijeme ode neodlučeno pobrinuo se Osredkar.

Dinamo bolje otvara drugo poluvrijeme i na krilima Penave ponovo vodi. Makarski Brazilac Dudu u svom debiju vraća utakmicu na početak i neometan pogađa za novo izjednačenje.

Bajrušević snažnim udarce s devet metara pogađa za prvo domaće vodstvo. Grbeša daje nadu i vraća Dinamo u igru svojim drugim pogotkom.

Kod rezultata 4:4 na scenu stupa Marin Musinov i pogotkom preusmjerava utakmicu na stranu domaćina. Kazazić s deset metara i slovenski internacionalac Osredkar do kraja su nokautirali Dinamo čiji je poraz samo ublažio Kanjuh lijepim pogotkom za konačnih 7:5.

NOVO VRIJEME  – FUTSAL DINAMO   7:5

(Bajrušević  13, 30, Osredkar 20, 39, Dudu 25, Musinov 35, Kazazić 35, / Grbeša 11, 31, Ziberi 17, Penava 23, Kanjuh 39)

# ivanov sportki pogled

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here