OPREZ Keksima Jure Brkana istekao rok trajanja?!

Kandidati za gradonačelnika Makarske ovih dana dijele promotivne materijale u pokušaju pridobivanja glasova uoči nedjeljnih izbora.

Tako HDZ-ovci kojima je kandidat za gradonačelnika Jure Brkan, dijele kekse sa imenom svog kandidata, a na čijoj ambalaži piše da je rok trajanja otisnut na ambalaži. Međutim, roka trajanja nema, proizvod je kao takav zdravstveno neispravan i nije smio biti stavljen na tržište. Tijekom prijepodneva su nadležne inspekcije obaviještene o incidentu te se očekuje hitno povlačenje s tržišta.

17 KOMENTARI

 1. Mogao bi dijeliti po deset dekagrama Kišine kave , a na pozadini da stoji Primorje d.d. donira kavu za zločinačku organizaciju i sve njezine birače.

 2. Judi moji vidio sam sliku s Kačića , pa to je Kasta zvana HDz koju predvodi kriminalac koji izvlači novce iz turističke zajednice , preko dobrovoljnog vatrogasnog društva. na Voliciji se nalaze pa planiraju rute Dražini cisterni. Na kraju dođe Ivo Josipović iz Zagreba u koferu ponese odličja i podili Koratcu, Mendešu i ostalim orjunaškim skupinama iz HDZ-a. Lipo se pojide i popije u Arbuna na račun nas građana. Šeik Marko, kao dežurni kriminalac HDZ-a, zauzeo je četvrto misto, on je tu da izvuče niovce iz Biokovke preko studija za razvoj Biokovke, bagatelnih natječaja itd.Izgradi vile a ostaje živit u stanu od Biokovke na Rivi. Ovohga raosa i njegovog gazdu Andabaka ne triba spominjat, kuponska privatizacija, kruna kriminala pretvorbe, hrvatskih poduzeća. na kraju daj narodu kruha- keksa i igara. Pa ti glasaj za njih, biti će isto, a i gore, dica vanka, 320 000 blokiranih, dom zdravlja u zagvozdu, ako ga i bude…

  • Raos Marko, se na slici smije ko da je dobio Oskara.
   Mislim da je ponizio svoju divnu ženu i prekrasnu dicu-
   A zaboravih fašističku mladež HDZA-a, predvođena jednom djevojčicom, sa kikama, ko Pipi duga čarapa. Lipo je mama odgojilal

 3. Koja ste vi primitivna i glupa stoka . Jadan ovaj grad , vasi roditelji i djeca onima koji ih imaju . Bez srama i pameti a zivite .

  • Ne govori gluposti i prestani hakirati tuđa računala. Ne zove se džabe “PERSONAL COMPUTER”,ovo ‘personal’ znači da je privatan,a ne da ih Bebek i njegov potrčko,mali od Kiše lupeža hakiraju. To što rade govori o njima da se boje istine,a istina je da se bave organiziranim kriminalom,da su jedan običan gangsterski kartel.

 4. Opljačkati proračun grada makarska za 128 milijuna kuna i slobodno šetati gradom uz to kao novi kandidat je nemoralno kako od SDP tako i od HDZ lopova. Dica nam idu vanka a mi kao nistane vidimo, sve je ok, samo ih opet zaokruzimo. Dom zdravlja, skrb koja je zakonom ,ustamom zagarantirana svakom građaninu trebamo traziti po Splitu.

 5. Molimo mislioce iz MM da nam kažu par slova o kaznenoj prijavi o kojoj su pisali za klevetnika kojeg su njihovi stručnjaci otkrili .Imamo poslovnu ponudu za njih .

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here