Osvojite uzlaznice za predstavu “Brodolomke” u Makarskoj!

Ecija Ojdanic

Sutra, u petak 16. studenog s početkom u 20 sati u gradskoj sportskoj dvorani jedno od najuspješnijih kazališta u Hrvatskoj Moruzgva, Makaranima predstavlja hit predstavu “Brodolomke”

Netko od naših vjernih čitatelja imat će priliku osvojiti dvije ulaznice za sutrašnju predstavu, a sve što treba je da na redakcijski mail: redakcija@mega-media.hr pošalje poruku “ŽELIM ULAZNICE” te svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa). 

  • Najnoviji hit koji će zasigurno obilježiti ovu kazališnu sezonu, premijerno izveden u rujnu ove godine. Brodolomke su dirljiva priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način, kroz ovisnost o alkoholu. Zamislite samo što biste vi napravili da ste zatvoreni u četiri zida sami sa sobom? A što bi tek napravili da ste u nemogućnosti suočiti se sami sa sobom zatvoreni s još troje koji se traže? Biste li pjevali? Biste li plesali?
    brodolomke 4 - Osvojite uzlaznice za predstavu "Brodolomke" u Makarskoj!

    To naše žene rade. One u nesreći pokušavaju otkriti novi život, vlastiti put i možda promijeniti sudbinu. Po predlošku Ane Maras Harmander, a u režiji Krešimira Dolenčića u predstavi glume, plešu i pjevaju: Daria Lorenci Flatz, Sanja Milardović, Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić, Luka Petrušić.

  • Povodom gostovanja u Makarskoj ravnateljica kazališta Moruzgva Ecija Ojdanić nam je rekla:
  • “Na krilima vjerne publike rasli smo i učili, sa našom zadnjom predstavom “OtpisaNE” gostovali smo u Podgori, Tučepima i Baškoj vodi, a reakcije publike su bile fantastične. Pozivam sve Makaranke i Makarane, a i one iz okolnih mjesta da dođu vidjeti našu glumu, ples i pjesme. Radujemo se susretu su najboljom publikom na svijetu.” 
  • “Brodolomke” igraju u petak 16.11. u 20:00 h, u gradskoj sportskoj dvorani. Pretprodaja ulaznica od četvrtka 8.11. na recepciji gradske sportske dvorane u Makarskoj, u agenciji Turist biro na makarskoj rivi te online na croatia-tickets.com . Cijena ulaznice je 60 kn za tribinu i 70 kn za parter.
    Informacije i rezervacije na 091 528 4304 & Fb Amadeus events.  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here