Pero Gazilj dobio još jednu pravnu bitku protiv Tonćija Bilića

Nezakonito otpušteni komunalni redar Pero Gazilj dobio je još jednu pravnu bitku protiv Tonćija Bilića kao gradonačelnika Makarske.

Upravni sud u Splitu konstatirao je kako je odluka o poništenju otkaza odnosno presuda postala pravomoćna te se nastavlja upravni spor koji je bio prekinut u veljači ove godine.
– Ovaj čudni lik iz općine raspolaže s proračunom od 100 milijuna kn i koristi sredstva iz proračuna za svoje privatne obračune. Gazilj : Bilić( Grad Makarska) 3:0., komentirao je putem svog FaceBook profila Pero Gazilj.

3 KOMENTARI

  1. Bravo Pero Gazilj, ovaj pravosudni put je bio za očekivat. Pitam nesposobnog i bahatog Tonča Bilića, zar od 15 pravnika od toga dvoje sa pravosudnim ispitom nije pitao, a da ne kažem o problematičnoj zamjenici Lori Veličković, kako se primjenjuje pravo?? Možda ga je svitovao Odvjetnički ured Marinović-Antičević, Jadni građani Makarske u drugom krugu zaokružite Bilića i njegove zamjenike, koji su nažalost još gori, pa da nas totalno potope.

  2. Ana Dragičević ,glavna lokalna muljatorica, lažljivica i spletkarošica seli iz Makarske . Ima boga . Bez obzira na pobjednika izbora ,ovo je već velika pobjeda. Neka malo drugima šporka zrak.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here