PISMO ČITATELJA Kako su pametne klupe u Makarskoj postale glupe…

Jedan naš čitatelj zamolionas je da objavimo njegovo pismo u svezi pametnih klupa koje, kako kaže, ne služe svojoj svrsi.

Njegovo pismo objavljujemo u cijelosti:
„U Makarskoj su postavljene dvije pametne klupe, plaćene oko 20.000 kn, no te klupe ne služe ničemu. Navedene klupe imaju brojne funkcije, punjenje mobilnog uređaja žično i bezžično, wi-fi, led lampe koje svjetle, no u Makarskoj zahvaljujući nebrigi klupe su postale glupe, niti jedna od tih funkcija ne radi, tj beskorisne su, jer turisti ne znaju što su pametne klupe, a nigdje nema nikakave upute ili opis koji govori o mogućnostima same klupe.
Naime, klupe su hrvatski proizvod i nema ih u inozemstvu tako da turisti ne znaju za njih. Šokiran sam kako ljudi koji bi trebali voditi brigu o tome nisu bili u stanju staviti natpis kraj klupe i objasniti što se sve s njom može, a nisu bili u stanju niti ostaviti otključan wifi od klupe nego su stavili lozinku. Pitam se zašto je onda grad ulagao 20.000 kn u klupu, kada je koristimo kao i sve obične. Makarska se još jednom pokazala gradom apsurda, gdje pametne klupe zahvaljujući glupim ljudima, postaju glupe.“

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here