Pismo nezadovoljnih HDZ-ovaca: Hoće li u Makarskoj konačno dolijati lopovi?

z1609d10 ZAGREB 17.09.2011 NOVOSTI -Arena Zagreb,izvještajni sabor HDZ-a snimio Denis Lovroviæ

Dio makarskih HDZ-ovaca koji očito ne podržavaju svoje unutarstranačko vodstvo poslali su nam pismo u kojem nas informiraju o određenim aktivnostima za koje smatraju da bi bile interesantne za javnost. 

Pismo objavljujemo u cijelosti: „Jure Brkan, član predsjedništva GO HDZ-a Makarska, koji je sudjelovao u premlaćivanju ratnog vojnog invalida Damira Beroša, Žarko Klapirić i Marko Ožić Bebek održali su prekjučer stranački sastanak na kojem su raspravljali o ovom incidentu. Koliko nam je poznato, nisu donijeli odluku o sankcioniranju  našeg stranačkog kolege Jure Brkana čime šalju svojevrsnu poruku javnosti kako nema ništa sporno u premlaćivanju ratnog vojnog invalida te da će i svatko drugi tko pokuša napraviti takvo što ostati nekažnjen, makar ako se pita HDZ.
Kada već govorimo o HDZ-u i toleriranju nezakonja, zanimljivo je primijetiti da je dan nakon spomenutog sastanaka makarsku Poreznu upravu posjetio ministar financija Boris Lalovac koji već danima najavljuje konačni obračun s utajivačima poreza. Postavlja se pitanje hoće li u Makarskoj na red doći i poreznici koji su doprinosili sklanjanju određenih predmeta građevinskim poduzetnicima koji su fiktivno prodavali roh bau stanove kako bi umanjili poreznu osnovicu za plaćanje poreza i to s ciljem nastajanja zastara u plaćanju poreznih obveza, čime je počinjena velika šteta za državni proračun? Njihove obiteljske  imovinske kartice imale su enormnu ekspanziju zadnjih godina. Na tapetu poreznika je jedan utjecajni HDZ-ov inspektor rada kojemu je evidentirano više izdanih obrtnica članovima obitelji koji su maloljetni. PNUSKOK se prošle godine bavio tim inspektorom i njegovom obitelji i predmet još nije zaključen. Sudbina makarske Porezne uprave u budućnosti će biti locirana u zgradi makarske Fine, a dislokacija je inicirana iz razloga medijskih napisa o tzv. Bijeloj  makarskoj kući nepotizma, birokracije i korupcije.“
NEZADOVOLJNI ČLANOVI  GO HDZ MAKARSKA

 

3 KOMENTARI

  1. Ispitat izdavanje građevinskih dozvola. Građevinsko podizetnički gospodar katastra, zemljišnika i urbanizma gradio stanbene kuće na penzionere zeta, sestru, nezaposlenu ženu. Bez određene veze u smislu posrednika ne možeš fobit dozvolu. Posredovanje je bivšem vozaču u hotelima u Tučepima posta hedini posal. Bogat čovik. Zna li kogod koliko košta makro-posredništvo i komu se plaća

  2. Ogledni primjer utaje poreza je Centar Sv.Nikola.Tu se radi o milijunskim utajama iz 1995 godine .Ta Mafija je amnestirana od DORHa.Mladena Bajića ,sjetimo se Pljačke poduzeca Osejava dd.

  3. Makarska post
    Poštovani
    Prije svega ispričavamo se zbog evidentnog propusta. Iskoristivši mogućnost pristupa, kao suradnik (novinar/kolumnist), uređivačkom prostoru medija sporni podatak kroz formu komentara propustio je g. Zdenko Lučić. Ćim je to uočeno komentar je uklonjen, a g Lučiću onemogućen daljnji pristup, te do daljnjega suspendirana suradnja. Nadalje, kako se ubuduće takve stvari ne bi događale, portal će uskratiti mogućnost komentiranja od strane korisnika skrivenog identiteta (lažna imena, nadimci, fiktivne mail adrese i sl.), što je u posljednje vrijeme ionako uveliko prešlo granicu dobrog ukusa i srozalo komunikaciju na razinu “ulice “. Još jednom se ispričavamo uz napomenu da je odgovornost isključivo na g Lučiću.
    Pozdrav

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here