Eroziju tla uzrokovanu vrijednim rukama tajnovitih radnika koji su noćas kopali ne bi li stvorili umjetno klizište ispod protupožarnog puta nije mogao predvidjeti ni Vidoviti Milan

Ipak, nekako je Josko Roščić, HDZ-ov načelnik Baške Vode još jučer znao da će danas nastati klizište, pa je brže bolje dao nalog svojim „udarnicima“ da nabave potrebnu prometnu signalizaciju i rano jutros krenu u daljnje nezakonite rabote blokiranja protupožarnog puta u vlasništvu Republike Hrvatske.

Ilegalno postavljene stupiće sada povezuje i željezni lanac…

Smotani Roščićevi „udarnici“ došli su ramo jutros na teren, ne po dojavi mještana, već po vidovitosti, Roščićevom proročanstvu, pa su onako u brzini donijeli krive znakove. Nesvjesni da osim što krše zakone, griješe i strane, Roščićevi „udarnici“ su sa znakovima upozorili mještane da se otvorilo klizište sa gornje strane protupožarnog puta, dakle na strani gdje su bungalovi. Kada smo o tome objavili članak, brže bolje se „udarnici“ vratiše sa novim znakom koji pokazuje da je sada klizište s donje strane protupožarnog puta.

Još su i lancima sve okovali tako da slučajno ne bi netko stradao zbog rabota tajnovitih radnika koji su cijelu noć potkopavali protupožarni put i onako u brzini iza sebe ostavili tragove radničkih čizama. E sad, postavlja se pitanje, kad je već Josku Roščiću stalo do sigurnosti svojih sumještana, zašto nije postavio lance i stupiće na šetnicu uz more uz koju su noćni radnici i srušili stari osušeni bor koji je unatoč svome stanju, tu stajao desetak godina?

Protupožarni put nesiguran je po Roščiću sve do kafića i trgovine, a tamo je sve u redu?!

Nameće se i pitanje, zašto Roščić nije dao nalog svojim službama da stupiće i lance postave duž cijelog protupožarnog puta koji  vodi do ugostiteljskog objekta i male trgovine, a za koju se u medijima tvrdi da su u vlasništvu samog Joska Roščića iako glase na drugo ime? Kako to da se cijeli protupožarni put proglašava opasnim, a samo na manjem dijelu gdje se nalaze trgovina i kafić, sve je sigurno?! Pitanja na ove odgovore dat će policija koja već provodi određene istražne radnje, ali i druge institucije koje će morati reagirati na samovolju lokalnog šerifa Roščića.

Naime, Josku Roščiću je sada prioritet zaustaviti izgradnju luksuznog hotela vrijednog više od 200 milijuna kuna investitora Kruna Žulja koji ima pravomoćnu dozvolu. Ako treba, napravit će se i zid nalik nekadašnjem Berlinskom zidu samo da se spriječi legalna izgradnja objekta po pravomoćnoj građevinskoj dozvoli. (NASTAVLJA SE…)

20 KOMENTARI

 1. A ova dva strucnjaka koja postavljaju znakove,Roscicevi lizoguzci bez karaktera …sramite li se pomisli da ste bespotrebno na placi opcine …

 2. ti si mu sin ili ćer ili netko iz familije.takve kao vi ja zovem veleizdajnicima ili ratnim profiterima.dok smo mi krvarili vi ste sticali.

 3. Tko to smije sinu od UDBAŠA Roščiću i reći jednu rič. Tu je velika zaštita i UZDANICA Dragica saborska zastupnica sa otprilike 10-ak odbor i te bože dragi plaćenih. Ma da nebi slučajno imala samo plaću sitnica cca 24000 HK za nas “ne sretnike” prava sitnica. K tome i muž joj douvlakač u gradu koliko uzme sa mister 10% od investicije….

 4. Druže Roščiću sa čijim ti nlvcem-k. rcem mlatiš gloginje.Ostavi se bacanja našeg novca na svoja prepucavanja sa Žuljem.
  Izvadi pare koje si od Žulju već uzeo pa plaćaj sudovanja i svoje hirove…
  Majmune i lopino……

 5. Sto se tice predosjecaja za nastanak klizista,scenario je bio ovakvi.
  Negdje oko 20.00h čuko u Bastu je poceo zavijati i vlasnik,Niksa,ga je priupitao sta zavija.Čuko je odgovorio da predosjeca da ce se odronit zemlja ispod bungalova.Niksa,kao svjesni građanin nazove nacelnika na vinograd i sve mu priopci(isto kao i kad spijunira).Tada se u noci stampaju znakovi a sve poslije je poznato svekolikom pucanstvu.

 6. Kruno lokalni Šerif, kako ga naziva Mega Medija je bio i u ono vrijeme kad vam je medilo i išlo glatko i tebi i njemu otpisivale su se kmunalije za tisuće kubika sagrađenih uz obrazloženje da si asfaltirao put do tvojih zgrada ili Hotela ili postavio tri lampe rasvjete,ma ne ČVRČI i ne huškaj javnost protiv JOSKA jer i ti tvoji projekti su za tvoju osobnu zaradu ,ma koga briga za tvoje Kapitalne objekte ??? Što nas(Baškovođane )nisi zvao upomoć kad su se gradili i prodavali 70% nelegalni objekti i vrtili se Milijuni,e onda je bio samo tebi dobar

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here