Pločanski HDZ-ovci pred izbore asfaltiraju i nasipaju polja…

Dok ovih dana gledamo već viđene scenarije pločanskog HDZ  a oko asfaltiranja i nasipanja polja, puteva i putića, mjesec – dva prije izbora na um nam pada jedna izjava (autor nepoznat) : “Tamo gdje prestaje asfalt, počinje HDZ “.

Vraćajući film unazad u 2013.  godinu mogli smo svjedočiti sličnom scenariju, a, a za posljedicu je to imalo deset milijuna kuna minusa nakon predizbornog rasipanja HDZ-a s partnerima. No, moramo priznati da su sada ulozi veći, strah od gubitka izbora sve više potresa vrh pločanskog HDZ-a, pa za razliku od prije sedam godina kada se nasipalo i asfaltiralo samo po MO Staševice i Spilica – Crpala – Gnječa, sada je u planu i područje Neretve. U isto vrijeme, prometnice u samom gradu Ploče su pune rupa. Za primijetiti je da na popisu nije MO Plina Jezera, koja sa svojih 50-ak glasača i nije previše zanimljiva pločanskoj predizbornoj ekipi u pokušaju osvajanja još jednog mandata, iako kao MO imaju najviše kilometara poljskih puteva. To samo pokazuje koliko su pločanskom HDZ-u važni projetki poput saniranja poljskih puteva u mjestima s malim brojem birača.
Kako će ovaj ” poduhvat ” i mnogi drugi koji se planiraju progurati u zadnjim sekundama prije izbora ostaviti posljedice za već praznu blagajnu i trenutni dug od cca. pet milijuna kuna minusa, možemo samo nagađati. Sudeći po već stečenom iskustvu i viđenim scenama iz istog filma kao i 2013. godine, ne sluti na dobro…

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here