Policija u automobilu Joska Roščića pronašla oružje!

Načelnik općine Baška Voda, Josko Roščić imao je nedavno incident na graničnom prijelazu kod Imotskog kada je prilikom rutinske provjere vozila zatečeno oružje bez potrebne dokumentacije.

Događaj se navodno zbio u travnju ove godine kada je Josko Roščić pokušao prijeći granicu, no policija je željela pregledati automobil. Nakon što je pronađeno oružje, o svemu je obaviještena PU Splitsko-dalmatinska  te su, kako neslužbeno doznajemo, pripadnici specijalne policije izvršili pretres obiteljske kuće u vlasništvu Joska Roščića u Baškoj Vodi i  navodno pronašli još oružja za koje nije postojala potrebna dokumentacija. Za jedan komad oružja koji je bio osobito sporan, Josko Roščić je, doznajemo, izjavio policiji kako nije njegov nego njegove kćeri?!
Ni policija ni Državno odvjetništvo nisu procesuirali Joska Roščića zbog ilegalnog posjedovanja oružja o čemu će se morati očitovati Ravnateljstvo MUP-a, ali i glavni državni odvjetnik.
Kontaktirali smo Joska Roščića pokušavajući doznati detalje ovog incidenta.
– Uz dužno poštovanje i respekt prema Vašim čitateljima,  držim da tražene informacije vezano za pregled mog osobnog vozila  na graničnom prijelazu od strane graničnih  policijskih službenika  nisu predmet javnog interesa, te javnost nisam dužan upoznavati sa istima. Činjenica je da sam kao član lovačke udruge „Kuna“ ovlašten posjedovati oružje, za što imam potrebne dozvole, kazao nam je, između ostaloga, Josko Roščić.

 

7 KOMENTARI

  1. Nosit oruzje i jos imat punu kucu oruzja bez dozvola i izjavit da nije duzan objasnjavat javnosti sve govori o kakvoj se osobi radi.a kome si duzan objasnjavati nego narodu pa nevodis ti neku firmu ti vodis mjesto iako ti smatras da je to tvoja firma ,tvoje vlasnistvo a ljudi tvoje ovce.mislim da ti se lagano blizi remetinec

  2. OVO MI JE DALO MISLIT DALI MOJE KĆERI SKRIVAJU KAKVO ORUŽJE ….
    CILI DAN SAM PROMEĆA KUĆU I NIŠTA.
    ŽALI BOŽE TRUDA NISU ONE U HDZ=ORGANIZACIJA KOJA OKUPLJA RAZBOJNIKE

  3. O Marijana,slatka mala Marijana,pistolj te ceka dok dođes iz Zagreba………..

    P.S. Ako najmlađa ima pistolj onda sta ovi stariji imaju,mozda oni vojni snajper ili koji skorpion ili papovku.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here