Nacionalno vijeće za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije reagiralo je na navode poduzetnika Krune Žulja koji je upozorio na političku korupciju u Baškoj Vodi

Nakon što je Kruno Žulj javno izrekao brojne činjenice koje ukazuju na organizirani kriminal u Baškoj Vodi te informirao brojne institucije, reagirao je Željko Jovanović, predsjednik Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije.

Jovanović je uputio zahtjev za očitovanjem Glavnom državnom odvjetniku Draženu Jeleniću upozorivši ga kako je Kruno Žulj već slao predstavke i DORH-u, ali i USKOK-u.

6 KOMENTARI

  1. Bit će isto kao ovog lita kad je Roščiću došla inspekcija za sukob interesa, koja je zaključila da dotični uopće nije u sukobu interesa….. A ležaljke sinu, kiosk u centru kćeri, pusti vezovi u luci i sinu i kćeri, općinski kafić Riva nećaku, općina zaposlila malu, itd itd a nije čovik u sukobu interesa UOPĆE. Redikuli i zločinačka organizacija.

  2. Ajmo Ante, Nezavisna listo, sve dosijere šaljite gospodinu Jovanoviću, neka čovik vidi materijal sigurno će ostat zabezeknut!!! Svi šta imate nešto šaljite ne dajte im mira! Šaljite bez milosti neka se čvrče u svome šugu!

  3. Evo mu je i “kolegica” u malverzacijama prostornim planom Anka Mrak Taritas uhvacena sa prstima u pekmezu.Pa nisu se ni mogli nac ako nisu istog svjetonazora,a ocito je njihov samo sto vise jamiti.A i licu jedno drugome,iste glave ko cocin bubanj.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here