Potrebno je samo malo dobre volje da bi u našoj Makarskoj sve bilo ljepše i bolje!

Nakon gotovo pet mjeseci, jutros je proradila fontana 156.brigade u centru Makarske! Podsjećamo, Hloverka Novak Srzić skrenula je pozornost na fontanu koja se pokvarila (smrznula) još krajem prošle godine, no nitko u Gradu Makarskoj nije reagirao.

– Eto, nakon samo četiri dana od kada sam skrenula pažnju na nebrigu gradskih vlasti i Turističke zajednice o fontani na našoj rivi, ona je jutros očišćena, popravljena i stavljena u funkciju.  Drago mi je da komunalni djelatnici već sada, prije izbora, uvažavaju moje dobronamjerne primjedbe i uređuju naš grad. Naravno, nije problem u komunalcima, nego gradskoj vlasti i Turističkoj zajednici koji nemaju osjećaja za Makarsku, pa im ne sugeriraju što bi trebalo urediti i popraviti. Zato molim komunalce da prate moj Facebook profil jer ću nastaviti objavljivati sve ono što mislim da bi u Gradu trebali urediti, kazala nam je Hloverka Novak Srzić.
Ujedno je pozvala i sve svoje sugrađane da je informiraju i kontaktiraju putem Facebook profila što bi do početka turističke sezone trebalo urediti u Makarskoj…