Poznati obožavaju srpske prostitutke; poznata manekenka naručila dvije cure, treću dobila gratis!

Srpski mediji donose da je slavna svjetska manekenka, jedna od najbolje plaćenih modela svih vremena, za svog nedavnog posjeta Crnoj Gori “naručila” dvije djevojke s platnog spiska Mihajla M., optuženog za podvođenje starleta, pjevačica i voditeljica iz Srbije i BiH.

Navodno je poznata ljepotica uživala u lezbo akciji s Mihajlovim djevojkama koje je odabrala iz kataloga. – U pitanju je jedna od najplaćenijih menekenki svih vremena koja je prošle godine bila u Crnoj Gori. Manekenka je slaba na lijepe devojke. Mihajlo joj je poslao katalog da odabere dvije devojke, dok je treću dobila gratis. Odlučila se za jednu starletu iz Bosne, a s njom su krenule još dvije njene kolegice – objasnio je izvor koji je želio ostati anoniman. “Kurir” navodi da su među klijentima pored neimenovane slavne manekenke bili i poznati glumci. Navodno je jedan od njih holivudska zvijezda akcijskih filmova, a starleta u čijem je društvu uživao je Playboyeva “zečica” Božana Vujinović (na slici dolje).

– Ovaj glumac, zvijezda brojnih akcijskih filmova, tijekom svog boravka u Crnoj Gori došao je u kontakt s domaćim starletama. Navečer se družio s Božanom, koja je kasnije na Facebooku objavila njihovu zajedničku fotografiju, ali ju je nakon nedavnog uhićenja izbrisala – kazao je anonimni izvor za “Kurir”. Premda nitko ne otkriva imena spomenutih zvijezda, nagađa se da bi moglo biti riječ o Naomi i Stevenu Segalu. Slavna manekenka boravila je prošlog ljeta u Crnoj Gori, a Segal je prošle godine bio u Beogradu i Budvi. (Slobodna Dalmacija)