Proglas Pokreta mladih općine Vrsi: Izađite na izbore, zaslužujete bolje!

Dragi naši mještani Vrsi, Poljica, Zukvi i svi mještani okolnih mjesta koji ste nas pomno pratili od samog početka, hvala Vam!

Hvala Vam što ste s nama od trenutka kada smo se odlučili udružiti kao Pokret mladih i krenuti naprijed zajedno s Vama, što ste u nama prepoznali promjene, što ste nas bodrili i hrabrili riječima podrške. Trudili smo se svakodnevno upoznati Vas s našim programom, pokazati Vam koliko želje, entuzijazma i hrabrostima ima u nama. Koliko smo spremni za novu, jasniju i čišću budućnost i koliko želimo naše mjesto učiniti poželjnijim i udobnijim za život. Naglašavamo, ne želimo podijeljenost, ne želimo mržnjom i smicalicama doprijeti do Vas. Nažalost, na tom putu smo se susreli s nimalo ugodnom situacijom, od nas ničim izazvanom, kojoj se nismo nikako nadali, stoga smo morali transparentno reagirati. Prozivali su nas huliganima, narkomanima, govorili su da iza nas stoji mafija i mentori. Jedini mentori koje imamo (smo imali) su naši profesori i mentori na fakultetima te naši voljeni roditelji kojima se od sveg srca zahvaljujemo što su uz nas na ovom trnovitom putu. Pored naših zdravih i obrazovanih glava ne treba nam nitko da nas vodi. U ovom proteklom razdoblju dolazili smo k Vama, primali ste nas u svoje domove, upoznavali nas i na tome Vam se također zahvaljujemo. Tada ste od nas mogli čuti samo iskrenost. I sigurni smo da ste to prepoznali i da nećete vjerovati zlim jezicima oko nas. Na sreću, sve je prošlo bez većih posljedica i nadamo se da će na tome ostati. Mi, članovi Pokreta mladih Općine Vrsi, na današnji dan, Vam jednostavno ne možemo ovim putem prenijeti naše osjećaje, to je nemoguće. Naša srca su puna radosti, sretni smo radi ovolikog zajedništva, ponosni smo na sve! U proteklom razdoblju dali smo svoj maksimum, koliko nam je to slobodno vrijeme dopuštalo, nikakav fizički umor nas nije zaustavio, nikakva spoticanja, nakon svakog pada dizali smo se još jači. Takvi ćemo uvijek biti, obećavamo Vam to! Naša mladost je naše glavno obilježje i s tim se ponosimo, jer znamo da nam je samo nebo granica da dođemo do naših ciljeva koje smo čvrsto odlučili ispuniti da bi ova naša Općina napokon postala zdrava zajednica za suživot svih nas. Našu volju, našu želju neće uspjeti uništiti. Borimo se svi za svoja uvjerenja, ali i tu postoje granice. Budimo ustrajni, ali korektni! Bahatosti, pohlepi i omalovažavanju „malog čovjeka“ i svemu onome čime se „veliki“ veličaju cijelom državom, ne samo našim malim mjestima, već dugi niz godina, u našim redovima NEĆE BITI MJESTA. Zapamtite ŠTO SMO MI MANJI, ONI SU VEĆI.

Glasajte za promjene, za nešto drugo, bolje, poštenije! Glasajte za mladost, za ljude koji prepoznaju nepravdu i žele učiniti da pravda bude utopija, da čovjek ima pravo na dostojanstvo, pravo da se oglasi u svakom trenutku, a da pritom ne bude srušen, jadan, već poštivan i jači.

Još jednom, hvala Vam na podršci koja nam je itekako puno značila i dala nam snagu da nastavimo. Ostanite uz nas, u što većem broju izađite na izbore 21.05. i kao što smo već rekli, kakav god ishod bio vi ste oni koji morate u narednom mandatu prepoznati vrijednost.

Hvala,

Pokret mladih Općine Vrsi

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here