Prosvjedovali ispred makarskog HDZ-a i SDP-a!

sdp makarska222Ne zna se tko će glasovati za HDZ, ali ZNA SE  tko neće. Jučer su ispred prostorija makarskog HDZ-a navijači Hajduka jasno dali do znanja što misle o politici.

Siti lažnih obećanja i pokvarenih korumpiranih političara, svojim transparetnima još jednom su ukazali na močvaru u HNS-u  pozivajući na konačni obračun sa nogometnom mafijom kojoj je prema mnogim indicijama na čelu Zdravko Mamić s podrškom djela HDZ-a. Da ne bi ostali dužni makarskom SDP-u za koje mnogi misle da nema razlike od HDZ-a, navijači Hajduka su i ispred njihovih službenih prostorija razvili transparente.

7 KOMENTARI

 1. Zasto ne pokazete lica i istupite sa imenima i prezimenima.
  Odgovor je porazavajuci ali je jako jednostavan, sve su ovo VECINOM sinovi ciji su roditelji dobro iskoristili pozicije HDZa i SDPa.
  Isti ste kao i vasi roditelji.

 2. Torcida je prjekat UDBE.Sran vas bilo klevetati postene stranke HDZ i SDP.Ako ista vridi to su nasi istaknuti clanovi SKJugoslavije koji vode ove dvije postene stranke.

 3. Vidi ti velikana koji pozivaju sve osim sebe.Dajte malo recite koliku ste štetu nanijeli Hajduku kojeg “volite”.Koliko je kazni kluba platio majmuni jedni.Zbog vas takvih mnogi neće na utakmice
  .Mislite li da ste vi ljubitelji Hajduka a NE NE niukom slučaju vi ste STETOČINE!!!!!!

 4. O kakvoj močvari trabunjate? Kamoli sriće da u Hajduku ima jedan Mamić,barem bi imali novca za kupovinu pravih igrača.Ovako imamo klub kojeg ucjenjiu ovakvi majmuni kao ovi skriveni iza prosvjednih nova.Nemojte misliti da sam ljubitelj Mamića, naprotiv!!!!

 5. nerazumim ove glupe ispade amo ih nazvat torcidom…jer danas svak sebe naziva da je navijac i torcidas.dadog je dobro reka,koliko je klub platio kazni za vasa sranja.osobno se nisam tio uclanit u nas hajduk jer nezelim davat pare da bi grupica ovakvih problema dosla na stadion i palila bengalke i s tim novcima placat kazne.ulica je usla u hajduk i zato nema rezultata a vidim da bi tili i u politiku da mogu financirat svoja putovanja.manite se pizdarija i uvatite tribine al na nkrmalan nacin a ne da klub placa vase pitdarije.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here