Robert Kopal potvrdio: Dostavljeni su mi dokazi za sabotažu!

Glavni HDZ-ov analitičar Robert Kopal potvrdio je za Večernji list kako su mu dostavljeni dokazi za sabotažu, a o čemu je portal Megamedia i pisao na primjeru Cetinske krajine

Podsjećamo, portal Megamedia u posjedu je informacija kako su neki istaknuti HDZ-ovci s područja Sinja, Hrvaca, Brnaza itd. radili sve ne bi li naštetili vlastitoj stranci.

U nastavku prenosimo tekst objavljen u Večernjem listu.

Neočekivan, a po mnogima i najgori rezultat u povijesti HDZ-a još uvijek je aktualna tema među analitičarima i članovima stranke. Voditelj kampanje i glavni obavještajac Andreja Plenkovića Rober Kopal nakon teorije ‘crnog labuda’ vrlo je brzo postao metom nezadovoljnih HDZ-ovaca.

U razgovoru za RTL na pitanje o unutarstranačkoj sabotaži komentirao je kako ne može javno davati informacije o indicijama i dokazima sabotaže.  – Odgovarajući ljudi unutar stranke su upoznati, ali treba upoznati i sva tijela sa svim činjenicama – pojasnio je te naveo da su mu dokazi naprosto ‘dostavljeni, zaprimljeni i upućeni’. Točna imena osoba koje su dostavili te dokaze ne želi navesti, ali potvrdio je da se radi i o samim članovima stranke. Iako je HDZ-u inicijalno predvidio pet mandata, sada je spreman snositi odgovornost za slabiji rezultat iako ne nužno na način da podnese ostavku.

– Biste li vi prihvatili kada znate da u zadnjih šest izbora zaredom, u kojima sam sudjelovao, sam predviđao s točnošću koja je dosad nezamisliva u hrvatskim razmjerima. Biste li se vi odrekli mene – dodao je Kopal naglasivši da je SDP-u točno prognozirao četiri mandata.

2 KOMENTARI

  1. Jeli moguće da misli da 50 000 prosvjednika protiv Istambulske , rezanje iskaznica nakon prijevare sa HNS-om i Marakeška ne kostaju nista? Prijevara koju je Plenković napravio odmah nakon izbora došla je na naplatu, ali vrhunski analiticar to ne zeli vidjeti.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here