Seks za početnike: 3 fetiša kojih se nitko ne bi trebao sramiti

Fetiš seks je obično fiksacija na nešto poput visokih potpetica, seksi rublja, vezivanja. Ne mora to biti ništa previše čudno,niti ekstremno samo malo drugačije i prihvatljivo za obje strane.

A zauzvrat fetiš seks u rutinu bi mogao unijeti elemente fantazije i začiniti ga na malo drugačiji način

Vezivanje

Mnogi su vjerojatno i probali blažu verziju ‘zaveži me- odveži me seksa’. Ovakve intime igre mogu raspiriti strast jer se jedan od partnera potpuno predaje drugom, a osjećaj ‘bespomoćnosti’ i potpunog prepuštanja može biti izvrstan afrodizijak. Kod vezivanja postoje dva osnovna tipa lagano i čvrsto. Ukoliko želite isprobati ovu vrstu intimnosti dogovorite se s partnerom što ćete koristiti za vezivanje i imajte na umu da jedno preuzima kontrolu i stoga ne zaboravite postaviti jasna pravila.

Igranje uloga

Igranje uloga odličan je primjer fetiš seksa u kojem možete iskušati razne fantazije. U ovakvoj vrsti seksa možete isprobati gotovo sve što vam padne na pamet, seks sa strancem, seks u kojem glumite prevaru, seks sa striptizetom. Možda će vam na početku biti neugodno ili smiješno, no uz malo atmosfere, prigušenog svjetla i malo ‘glumačko strastvenog’ žara mogli biste odigrati odličnu seksi ulogu.

Oblačenje u nekog drugog

Oblačenje ne mora biti samo rezervirano za preoblačenje u sobarice, tajnice ili seksi medicinske sestre. Uzbuđenje oblačenja je i u iskušavanju raznih materijala, različitog donjeg rublja, i potraga za nečim uzbudljivijim od samo savršenog grudnjaka. Halteri, korzeti, tange od neobičnih materijala. Imajte na umu da koliko god čipka i svila bila fina, fetiši se obično povezuju uz kožnate materijale, sjaj, najčešće lakirane plastike. Izbor je na vama… (dnevnik.hr)