Socijalno ugroženim iznajmljivačima ležaljki posao i ove godine?

Nakon sastanka s županom  splitsko-dalmatinskim Zlatkom Ževrnjom Grad Makarska je i dalje čvrstog stajališta kako će posao iznajmljivanja ležaljki na plažama od ovog ljeta preuzeti Komualac.

Ipak, nekolicina socijalno ugroženih iznajmljivača sastala se prije par dana s gradonačelnikom Tonćijem Bilićem koji je svu odgovornost prebacio na direktora Komunalca Čedu Crljena upućujući nezadovoljnike da svoj problem pokušaju riješiti u tom gradskom poduzeću.
Čuvši da je dio iznajmljivača na njega uputio gradonačelnik Bilić, Čedo Crljen kazao je navodno iznajmljivačima da će onda raspisati natječaj putem kojeg će socijalno ugroženi moći i ovog ljeta iznajmljivati ležaljke, doznajemo iz naših izvora.

9 KOMENTARI

  1. Neka među prvima bude Ivan Jurišić koji ima 9 apartmana ,kojem je mama doktorica i neka ponovno zaposli maloljetnika.A on neka čačka po jajima i nek i dalje ide od kafića do kafića i po večerama.Jadnik,a uzima posao onima koji nemaju za kruh i mlijeko.Samo me interesira hoćete li njemu dati ponovno?

  2. Pa šta tom idiotu daju ,radio je u osiguranju pa je pred sezonu otišao da može izdavati lazaljke,jer navodno na njima zaradi plaću za cijelu godinu,a di su ostala primanja apartmani,mamina placa,bakina mirovina…A ima socijalnih slučajeva ,obitelji gdje nitko ne radi,učenika,studenata koji se ne mogu školovati…Neka daju socijalno ugroženima,studentima…Neka se donose dokazi i potvrde cijele obitelji ,a ne kao do sada on donese potvrdu od zavoda da je nezaposlen a svi ostali u obitelji rade i on dobije lezaljke ,ma kakva je to pravda?

  3. Di je Vedrana i Boro Srzć, Bošnjak-ci,dr.BužalićŽarko Batinić, Muhtići i da ne nabrajam, lažne udovice drogeraša, (navodni dragovoljci) koji je igrao ruski rulet i tako poginuo, a sirotinje na svakom koraku. Od kad su Gojaci Cigini, sa apartmanima uz more sirotinja. Progovorite i ostali.

  4. Strašno, znači nisu ispunili predizborno obećanje… Vidjet ćemo je li ovo istina, ali ležaljke su najveća sramota našeg turizma i način na koji matletiraju goste… Tko to konačno prebaci u ruke grada bit će legenda Makarske

  5. Jadno da jadnije ne može biti.Budite jednom svoji i napravite to kao što ste i rekli.Ne dajte nikome lezaljke neko pod komunalac i neka radi oni koji nemaju od čega životi.A ne kao i svake godine dobiju uvijek isti a ti isti imaju i apartmane i porodice im rade,a šta mi jadnici koji smo podstanari i jedva prezivimo od prvog do prvog.Uradite kao što ste rekli i zaposlite socijalno ugrožene i dicu da se mogu školovati.Ostane li kao što je bilo jadni mi sa vama koji vodite ovaj grad,jadni gosti koji se uvijek žale na ove bogatije što iznajmljuju lezaljke,jadna sirotinja.Budite svoji i nek bude kao što ste rekli.

  6. Ispravak.Vedrana i Boro Đinin ne drže više ležajke.a ako se ovo ne sprovede da komunalno preuzme ležajke opet če bit malverzacija.pa ko može stat ovim Gojacima Batiniču da ne nabrajam dalje svi ih dobro znate .znači nikom.a svi socjalni slučajevi imače privilegiju da ljeti imaju pristojnu plaču.na tom triba ustrajat a ne sad opet izmišljat toplu vodu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here