Svakom od 17 gradskih vijećnika bit će uplaćena naknada od 6.285,71 kn!

Iz proračuna Grada Makarske bit će isplaćeno više od 100 tisuća kuna gradskim vijećnicama i vijećnicima.

Kako doznajemo, svakom vijećniku bit će isplaćena naknada u iznosu od 6.285,71 kunu dok će njihove kolegice vijećnice dobiti nešto više odnosno 6.914,28 kuna.

6 KOMENTARI

  1. Čuda će da se dese kada Državna revizija napravi proračunski nadzor Grada Makarska za zadnjih pet godina. Nenamjensko trošenje novaca poreznih obveznika, nezakonita naplata poreza od javnih površina, nezakonita prodaja gradskog zemljišta,nezakonito raspolaganje gradskom imovinom, nezakonita prodaja stanova s stanarskim pravom, nezakonito pogodovanje djelatnici ODO Makarska itd.

  2. U MAKARSKOJ SE NIŠTA NIJJE GODINAMA RADILO PO ZAKONU. SVE SU TO RATNI PROFITERI. SVE UKRADENO TREBA IM ODUZESTI I VRATITI GRADU I GRAĐANIMA. VILA IRENA, ZGRADA STAROG KOMITETA, ZGRADA PORIN,HOTEL OSEJAVA, 5MILJUNA DM,MAKARSKA LUĆICA,RESTORAN PLAŽA, A O GOSPODARSIM KUĆAMA, SVE SU OPLJAČKANE.

  3. Javi se Lozo . Jesu li tvoji nezavisni, Lalic I aco prijavili prihod I jesu li ga podilili sa ostalima na listi, ako su moralni kako ih partija uci onda su to morali napraviti. Znamo da ovo citaju ali se nesmiju pod svoim imenom javiti nego ce pod laznom adresom napisati komentar.To im je sdp-ov moral I karakter. Di si aco oglasi se ti si vjecnik znaci javna osoba, vridi isto I za prevara Lalica.Ako se pitate zasto aco malim slovom zato jer je aco mali prevarant, a veliko Lalic jer je on veliki prevarant.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here