Težak poraz Miočića: Cormier uzeo titulu nokautom u prvoj rundi!

Dosadašanji UFC prvak Stipe Miočić, američki MMA borac hrvatskog porijekla izgubio je noćas borbu protiv Daniela Cormiera, aktualnog prvaka u lakoteškoj kategoriji

Do pobjede i naslova Cormier je stigao prekidom u prvoj rundi, 27 sekundi prije njena isteka. Nakon sjajne četiri minute u kojoj su borci izmijenjivali teške udarce Amerikanac je laktom pogodio Miočića u bradu i dovršio ga na podu, a sudac je vrlo brzo prekinuo borbu ne dopustivši da se naš borac teže ozlijedi.

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=454&loc=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fostalo%2Fclanak%2Fid%2F555108%2Ftezak poraz miocica cormier uzeo titulu nokautom u prvoj rundi&referer=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija - Težak poraz Miočića: Cormier uzeo titulu nokautom u prvoj rundi!

Miočić je sinoć pobjede hrvatskih nogometaša najavio još jednu fenomenalnu večer za hrvatski sport, ali Cormier je napravio veliko iznenađenje i postao drugi borac u UFC-u nakon Conora McGregora koji je držao titule u dvije težinske kategorije istovremeno.
Bila je ovo četvrti pokušaj obrane pojasa za Stipu Miočića, a tri uspješne obrane ostaju rekord u teškoj kategoriji.

Posljednji poraz Miočić je doživio prije više od tri i pol godine, u prosincu 2014. kada je od njega bolji bio Junior dos Santos. U međuvremenu su padali Hunt, Arlovski, Werdum za naslov, a rekordne tri obrane ostvario je protiv Overeema, dos Santosa i Ngannoua.(Slobodna Dalmacija)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here