Tonći Bilić ide u Sabor – u Biokovci veliko slavlje!

Kao 9. na listi za Sabor u X.izbornoj jedinici, makarski gradonačelnik Tonći Bilić navodno je postao saborski zastupnik.

Miranda i Tonći Bilić
Miranda i Tonći Bilić

Njegova supruga Miranda Bilić, inače djelatnica Specijalne bolnice Biokovka tim je povodom jučer donijela kolača i ostale fine „spize“ i počastila kolege u svojoj radnoj jedinici – liječnike i medicinske sestre. Nije mala stvar da od kolodvorskog djelatnika preko šefa makarskog SDP-a postane gradonačelnik, a sada i saborski zastupnik. Tko zna, možda jednog dana postane i premijer ili šef Ujedinjenih naroda? Samo nebo je granica…

7 KOMENTARI

  1. Ništa me ne iznenađuje. Večina sabornika su govno do govna, jedno više, jedno manje. Septička jama uvik smrdi. Znači da su se dogovorili sa Mostom. Petrov je dobio svoje, a što ćemo mi????????????????

  2. po običaju,,sdp i hdz svoje gradonačelnike kriminalce sakrivaju u sabor pod imunitet,,,al neka sve ce doc na naplatu reklo bi dite Tončevo koje se uhljebilo.

  3. Biokovka je leglo kriminala SDP-a i HDZ-a, primjer uhljeba i neradnika, Todorić predsjednik upravnoga odbora sve govori o nepotizmu i kriminalu. Uhljeb iz Prometa Makarska Vice Barbir a što više da pojasnimo jadnom narodu.

  4. A zašto se časti kad osoba (možda ) postane saborski ?? Je li zato jer je to velika čast, ili jer je to unosno, veselje zbog lijepe saborske mirovine? Ako bi netko mogao odgovoriti, molim vas

  5. Ja ću ti “tito” odgovoriti na to pitanje. Gospoda koji su se raspisali o tome nisu se počastili jer nikakvog čašćenja nije ni bilo. Kad ga bude, ovi će se zlobnici tako o sebi zabavit da im neće padati na pamet ni Bilić ni njegova žena ni Biokovka. Tako je otkad je svijeta i vijeka- i neka je!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here