U Makarskoj predstavljena koalicija POMAK na čelu s Lukom Podrugom

Danas je u Makarskoj, u Kapetanskom salonu hotela Biokovo predstavljena koalicija POMAK (HČSP, HSP, Obiteljska stranka, Akcija za bolju Hrvatsku).

Simpatizerima i gostima predstavljeni su kandidati za X.izbornu jedinicu. Nositelj liste je  Luka Podrug, a slijede Ranko Topić, Davor Ljubičić, Marin Perković, Ivica Cumeljan, Ana Perčić, Ivica Radošević, Ivica Jularić, Anđelka Orlić, Vicko Krajančić, Ivica Ursić, Vlado Dajak, Julija Katić i Gordana Božiković.
Na predstavljanju kandidata itsknuto je kako će se POMAK zalagati za provođenje lustracije, uvođenje mirovina za majke s četvero i više djece, povezivanje domovinske i iseljene Hrvatske, jače gospodarstvo, hrvatsku tradiciju, obitelj i čuvanje digniteta Domovinskog rata.
Predstavljena su i sedam načela POMAK-ove politike: Pravo i pravda, Suverenitet, Gospodarstvo, Domovinski rat, Obitelj, Povezanost, Hrvatska tradicija. Birače s Makarskog primorja pozvali su da izađu na izbore 11.rujna i zaokruže listu br. 3., ako žele bolju i pravedniju Hrvatsku.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here