U županijskom HDZ-u nezadovoljni Krstom Ramićem, traži se nasljednik

Krste Ramić, načelnik općine Starigrad

Zbog niza propusta, sumnjivih poslova sa propalim građevinskim poduzećem Ploter d.o.o. kao i ugrožene turističke sezone, Županijski odbor HDZ-a Zadarske županije ne krije nezadovoljstvo načelnikom općine Starigrad Krstom Ramićem

U HDZ-u zaključuju kako je vrijeme za kadrovske promjene te da Krste Ramić više ne može voditi općinsku organizaciju niti više može biti kandidat za načelnika.

Prije nekoliko dana, obavljeni su i razgovori sa potencijalnim nasljednicima, mahom HDZ-ovaca koji su bili aktivni u stranci prije deset i više godina, a koji su se u međuvremenu povukli.

– Ne možemo riskirati sa Krstom Ramićem, situacija u Starigradu je više nego ozbiljna, svakodnevno primamo informacije s terena. Nezadovoljni su i neki od njegovih najbližih suradnika. Očekujemo da Krste Ramić sam odstupi, u suprotnom, poduzet ćemo mjere u skladu s našim Statutom, kazao nam je visokopozicionirani izvor iz županijskog HDZ-a.

O Krsti Ramiću smo već pisali kao načelniku u posljednjem mandatu, a prema raspoloženju njegovih stranačkih šefova, jasno je da smo na dobrom tragu. Ni sam Krste Ramić ne vjeruje više u svoju svijetlu političku budućnost kao što nije vjerovao da će ga stranka podržati u kandidaturi na prošlim lokalnim izborima 2017.

Tako je Krste Ramić pokušao naći odstupnicu od političkog života načelnika tražeći savjetničko mjesto u zadarskoj Čistoći, no to su u HDZ-u glatko odbili.

1 KOMENTAR

  1. Ekipa koja je prije deset godina napustila HDZ ne može donijeti ništa dobrio ni HDZ -u ni ljudima pod Velebitom, oni su zakotrljali grudu bezobrazluka i nepoštenja koju načelnik nije sve da je htio maogao zaustaviti. Ramić je dobar momak ali glib koji su oni ostavili iza sebe jednostavno ga je povukao.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here