Uhićen Mladen Grdović jer je vrijeđao svoju Brankicu

Zadarski pjevač Mladen Grdović u utorak je prijavljen zbog verbalnog napada na dvije ženske osobe, potvrdila je zadarska policija ne navodeći identitet napadača i žrtvi

Zadarska policijska uprava potvrdila je da je “60-godišnji muškarac” prijavljen u utorak poslijepodne jer je u Ulici Matije Gupca verbalno napao “dvije ženske osobe”. Neslužbeno se doznaje da je vrijeđao svoju suprugu i njezinu prijateljicu koje su ga i prijavile policiji, piše Hina, a prenosi Slobodna Dalmacija.

U srijedu prijepodne Grdović je trebao u Zadru održati konferenciju za novinare u povodu velikog slavljeničkog koncerta koji bi se trebao održati 15. veljače, ali na njoj se, bez ikakvog objašnjenja, nije pojavio.

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=454&loc=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fnovosti%2Fcrna kronika%2Fclanak%2Fid%2F588022%2Fpjevac opet uhicen zbog obiteljskog nasilja mladen grdovic na ulici napao suprugu brankicu i njezinu prijateljicu&referer=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija - Uhićen Mladen Grdović jer je vrijeđao svoju Brankicu

Grdović je i ranije zbog svađi sa suprugom imao problema s policijom, koja ga je osim toga 20-ak puta prijavljivala zbog pijane vožnje i izazivanja manjih prometnih nesreća. Sudovi su mu u većini slučajeva izricali novčane kazne i određivali zaštitne mjere oduzimanja prometne dozvole. Prema neslužbenim podacima jednom mu je bila određena i mjera liječenja, kao i mjera izvanrednog liječničkog pregleda.

Prema pisanju medija Grdović je 2009. uvjetno osuđen zbog obiteljskog nasilja nad suprugom i bratom. 

1 KOMENTAR

  1. Gospođa njega stalno prijavljuje Policiji zbog svega i svačega…. kakav je to brak? Šta ta gospođa radi s Grdovićem onda? Neka ostavi čivika na miru, očito joj služi samo za izbivanje frustracija i medijsku pozornost sad je zrela za kakav reality…..

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here