UMALO TRAGEDIJA Zahvaljujući Josipu i Mateu, djevojčica se nije utopila u hladnoj rijeci

Jučer poslijepodne, oko 18,30 sati na predjelu Gaz uz rijeku Rudu odvijala se prava drama

Naime, u hladnu rijeku upala je 13-godišnja djevojčica iz Graba i počela se utapati. Na svu sreću brzo su reagirali Ruđani koji su se našli u neposrednoj blizini, piše portal Ferata. Djevojčicu je iz rijeke izvukao 37-godišnji Josip Crljen Jack, koji je gostujući jutros u programu Hit radija o tom događaju kazao:

‘Mi smo u obližnjem restoranu slavili krštenje djeteta moga kuma, kada je odjednom mali Mateo počeo vikati da se u rijeci utapa djevojčica. Brzo smo potrčali prema tom mjestu i vidjeli curicu koja je bila malo pod vodom, malo iznad vode, utapala se. Odmah sam skočio u vodu u namjeri da je izvučem, no voda je bila zelena, pa je u jednom trenutku nisam ni vidio. Pomislio sam da neću uspjeti, da ću je izgubiti. Krajnjim naporom sam je, srećom, ipak uhvatio za kosu i nekako je uspio privući prema obali. Moram priznati da je bilo jako teško. Sam Bog mi je dao dotatnu snagu da je izvučem i spasim . Nakon toga priskočili su i ostali i izvukli smo je vanka.’

Josip nam je kazao kako je sretan i ponosan što je uspio spasiti djevojčicu.

‘Ponosan sam i na svog susjeda, malog Matea koji je sve to vidio i zvao nas. Djevojčicu sam poslije vidio, došla joj je mama i hvala dragom Bogu sve je završilo dobro’, kazao nam je Josip.

Dodajmo kako su Josip Crljen Jack i Mateo Tadić ponosni članovi udruge navijači Hajduka iz Rude.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here