URED DRŽAVNE REVIZIJE Na što je Općina Hrvace potrošila 1,6 milijuna kuna?

Ima li kriminala u općini Hrvace, je li u protekle 24 godine Dinko Bošnjak kao načelnik poštivao zakone i vodio općinu sukladno propisima? Nije.

Nerijetko se u posljednjih nekoliko mjeseci portal Megamedia našao na meti najbližih Bošnjakovih suradnika koji su nas optuživali da pišemo bez argumenata, čak štoviše, da pišemo neistine. Nije pomoglo što smo uvijek imali i objavljivali dokumentaciju, svjedočanstva i ostale argumente. Nakon objave ovog članka, naći će se sigurno desetak Bošnjakovih pristalica koji će ga braniti tako da napadaju slobodu medija, portal, vrijedne novinare i dopisnike koji rade, istražuju, prikupljaju materijalne dokaze, dokumentaciju.
Portal Megamedia u posjedu je opsežne dokumentacije koja kompromitira 24 godine vladavine Dinka Bošnjaka, a ovaj put objavljujemo jedno od brojnih revizorskih izvješća u kojem Ured državne revizije konstatira da Dinko Bošnjak nije postupao po zakonu. Imamo dokaz da se troškovi reprezentacije odnosno čašćenja po restoranima nisu prikazivali kao takvi, da su se podaci miješali zajedno sa stavkama poput javnih radova, izrade projektne dokumentacije i sl., a riječ je o milijunskom iznosu, konkretno 1,6 milijuna kuna!
Zaključno, Dinko Bošnjak i njegova svita potrošili su u 24 godine milijune kuna na iće i piće po restoranima, putovanja, skupe poklone dok su neki njihovi sumještani doslovno gladovali. Međutim, Dinko bošnjak juriša na još četiri godine mandata pod sloganom „Za čovika koji stvara“. Istina, stvorio je mnoge dubioze i najviše se plaši da umjesto njega dođe netko drugi tko će biti dužan provesti reviziju poslovanja, dati na uvid poslovne knjige policiji, Državnom odvjetništvu, PNUSKOK-u i USKOK-u. Dolaskom nove općinske vlasti, doznat će se prava istina o poslovanju općine nakon 24 godine vladavine, u kojoj je gotovo polovica stanovništva iselila, a profitirala je lokalna elita, pojedinci koji su s prosječnim primanjima sebi izgradili kuće, vikendice i vile, pokupovali luksuzne automobile i brodove. A onda bi se svake četiri godine sjetili svojih sumještana koji jednako danas kao i prije 24 godine jedva spajaju kraj s krajem, i molili njihov glas da uzmu još četiri godine vlasti i nastave krasti. U nastavku preuzmite dio dokumentacije:476_opcina_hrvace
477-opcina-hrvace