VIDEO Potpuno gola Klara Perko sudjeluje u showu “Gospodin savršeni”

Sudionica showa Gospodin Savršeni Klara Perko (32) otprije je poznata javnosti, barem onoj njemačkoj

Prije nekoliko godina, piše Index, sudjelovala je showu Adam sucht Eva, a nakon što se u njemu skinula do gola, posvađala se s roditeljima koji to nisu odobravali.

“Moji roditelji ne mogu prijeći preko toga, kod nas u Hrvatskoj jako se pazi na dobro ponašanje i ljudi su jako suzdržani”, govorila je tada. 

Njemački mediji pisali su da je Klara ostavila posao u banci kako bi sudjelovala u kontroverznom showu.

“Seks sve prodaje. Ovaj show je postao glavna tema razgovora, a ja sam osoba za koju svi znaju”, rekla je tada.

Doduše, njemački mediji tada su prognozirali da Klara, kao i većina drugih kandidata reality showova, neće ostvariti značajniju karijeru. 

“Trenutno Klara živi od otpremnine koju je dobila od bivšeg poslodavca, a trebat će je i dalje jer je naknada za kandidate koji se skinu u showu navodno smiješnih 2000 eura”, pisao je njemački Express. 

Čini se da je Klara sada odlučila okušati svoju sreću u hrvatskim realityjima. U predstavljanju za Gospodina Savršenog rekla je da radi kao agentica za nekretnine i fotomodel, a njezin glavni motiv za prijavu u show je ljubav – željela bi se udati baš poput svoga brata i sestre za koje u šali kaže kako su krivi što voli biti u središtu pozornosti jer se uvijek morala boriti za roditeljsku pažnju. No zahvalna im je što je zbog njih nije strah ostvariti sve što je naumila.

Sebe opisuje kao iskrenu, odanu osobu koja voli ljude i ne voli se svađati. Idealan partner za nju, kaže, ne smije biti škrt ili hvalisavac i jedna je od rijetkih kandidatkinja koja bi oprostila nevjeru, ali samo u slučaju da partnera stvarno voli i da je dugo s njim u vezi. Osvojiti bi je mogao pametan, zgodan, markantan muškarac koji ima poseban osmijeh. 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here